20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
電腦分析...阿明食檸檬90%,同隻雞一齊有10%
今次阿明食硬檸檬
正常啦,雞佢都有自己家庭
唔緊要,作嘅啫都係
一於話隻雞其實好有錢大陸幾層樓收緊租
接樓主返大陸幸福快樂咁生活落去
條女就養埋樓主
樓主就日日整生炒骨比條女食
滿足下毒撚既幻想
應該表白成功後,帶條女見家長,老豆見到即刻好尷尬,因為上過,之後條女同老豆發展埋禁斷關係,av情節咁
幾層樓收租仲出黎做雞,作野都唔係咁作啦
主角好有米
有未呀
集氣祝阿明成功
岀文呀屌你
推到樓主一次出啦
結局篇-(大結局)

婉婷呢身打扮令到我既視線一直徘徊係佢對波同三角地帶到,唔單止咁簡單⋯⋯白滑美腿更一覽無遺,睇睇下感覺上鼻血都差小小流出黎。

婉婷睇到我呢個樣,笑了一笑:「阿明,我們先去沖個身體。」

我二弟已經充曬血,當然立即講:「好,好,馬上去」
我用左九秒九既速度解開晒皮帶,除埋上身同條牛仔褲,然後沖入浴室同婉婷享受魚水之歡。

同婉婷沖完身體之後,出翻外面上左張床到。回想翻起琴日既波推,實在太爽,所以我就和婉婷說:「婉婷⋯⋯我想再來一次昨天那樣。」
婉婷用一百分既笑容回應我:「傻小子,你說什麼都可以。」
聽到呢句說話,我真係覺得好開心,咁大個仔真係未試過咁開心
但今日我想試下做主動,所以我叫婉婷訓低,我就騎係佢上面,將自己二弟夾係呢對奶之中,個感覺真係好舒服,豐滿咁包著我二弟,而我亦都開始用腰部前後晃動,隨著每下既擺動,射精的感覺不斷湧現,持續左一陣之後實在係忍唔著呢種爽快感。
我:「婉婷⋯⋯我⋯快要射了。」

婉婷:「樓主,你出文未。」
又追追下停左
樓主係會細緻描述埋把電話,帶套呢兩part
把電話? 波推就唔帶啦
求其用手機打 細節位唔好介意啦
出文未呀
結局篇-第十一章:告白(三)

雖然婉婷真係好性感...但今日既重點唔係呢個,重點係表白!

於是我雙手搭住係婉婷,蕾絲既觸感呀...No,宜家唔係諗呢個既時候!我將婉婷轉個身,然後講:「婉婷,我地先坐下」,。我將婉婷推到床邊,之後向下輕壓左一壓,婉婷就咁坐左係床邊。可能婉婷見我奇奇怪怪,就開口問我:「阿明,怎麼了嗎?怎麼神神祕祕的感覺...」

阿明:「婉婷,你先坐一下下」,跟住我係背包到拎出禮物,而且收埋係背後,因為我唔想比婉婷見到住。然後,我再行到婉婷面前,單膝跪低,拎住禮物既雙手放後面,我開口講:「婉婷,我有點事要跟你說」。

婉婷黑人問號????,然後問:「什麼事呢?」

我深呼吸一下,然後開口唱:

「從遇見你 我已決定
我這一生要和你在一起
不管別人有多反對 我也永遠不放棄

我說愛你 你說愛我
我要生活就是這麼簡單
只要有你在一起面對所有困難

我和你手牽手
一起遊歷整個世界 直到我們都白頭
一起走 永不會膩

這輩子 下輩子
我都要和你在一起
不管有多困難 我也要和你一起」

我唱既時候,婉婷已經知道我係到做咩,婉婷內心感動起黎,此時此刻已經完全忍唔住眼淚...兩行眼淚從婉婷眼內流下...因為心內鍾意既人開口向緊佢表白,而呢一刻婉婷心情既開心,但又夾帶住一點點悲傷...

而我唱完後,見到婉婷流眼淚,我就知我要成功啦!於是從後拎出準備好既禮物-米奇老鼠型既頸鍊,然後我抹一抹婉婷既眼淚後開口講:「婉婷,我喜歡你,很喜歡..喜歡你..你做我女朋友好嗎?」

此刻婉婷既心情係好複雜...但依然點左點頭。我見婉婷點左頭,我解左開條頸鍊,然後幫婉婷帶上。帶上後,我再跪低,然後問:「婉婷,喜歡嗎?」

婉婷喊住講:「傻瓜...我喜歡...喜歡...只要是阿明送的我都喜歡...我都會好好保存的...」

清唱版表白歌曲連結(阿明原創作品,only 清唱)

https://drive.google.com/open?id=18rFMic0cXGHEV7vQQyK4aI5tk3lzO7ZT
毒撚變情聖
仆街 唔小心click左負評 樓主原諒我 唱得好好聽
叫雞去唱歌 個畫面我不能想像
首歌沉撚到唔睇歌詞都唔知唱緊乜
一睇到果段歌詞就起左雞皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞