[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
等緊秘寶會唔會有四花以上新刀或者其他一文字/正宗/琉球刀 日向正宗又國寶刀又kaji+黑執事作者加乘其實都值十萬(舊年玩到15萬魂拎晒極道具),加上佢好可愛同能力唔錯
最近響攻略網見到長義整體數值(好似係)其實低過被被少少
年尾我估出童子切
我覺得年尾點都會出把天下五劍嘅
但我估嘅係粟田口嘅果一振
其實對耐左就會發現大家都好可愛
即使係本身初印象麻麻嘅刀刀都係
其實自從上年冇出天下五劍之後我都唔敢估
今年夏天連隊戰都冇諗過係琉球刀,見到cap圖有人笑係日日樹涉 同阿羅拉樣子江雪
宜家大典太 騷速劍同大包平已經入咗常駐地圖 (不過7-3出名打完損失慘重 loop都去7-1)我估日向會變五萬或隨機掉落

長船派全部好好J
前年一次過出左數珠丸同大典太嘛
我印象記得好似話官方今年會出鬼丸/童子切是但一振呀...
冇印象
我記得隔離真劍少女關服前半年左右一次過實裝哂天下五劍
果時大家都問刀男呢?
好似有人走出黎話刀男一年一個咁....
唔知佢係真係記得官方講過定覺得官方係咁啦
不過無論點都過左咁耐就算本身官方有咁嘅打算依家都可能會變
始終天下五劍就得翻兩振仲未實裝
營運都驚出哂就冇人再入坑
童子切機會大D 同之前連隊戰大包平有關係
另外一把日本刀橫綱加上大包平成日想挑機童子切 包包真係好可愛
私心想睇鬼丸多d
而且當初大包平而鶯ball等廿零個月
都想大包平等耐d
Btw其實想睇童子切同佢兄弟鬼切(=髭切)嘅互動不過大概兄者老人痴呆唔記得啦....
講到互動的話……
希望花丸可以出第三季(準備課金買BD先)
上半集 長義 vs 被被
下半集 長義 vs 極化被被
總之就係睇長義扭計啦
長義既賣點就係扭計
https://www.bilibili.com/video/av36359284
2018-11-17 NHK WORLD-JAPAN presents SONGS OF TOKYO Part 1 -刀劍部分cut

正 學英文
新刀出左半邊相
我要核爆了
朋友話應該係史上最難抽既刀舞。
因為電影1月上, 到時可能會有電影入坑既人一齊抽。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞