[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
都有可能
唔知到時會唔會宣佈埋初始刀極化
雖然我唔想見到lv 99 -5依樣野
但當我今朝都送左千子姐姐出去得翻初五仲係未極化時都會
中國審大多數估花丸二季完先開初五極化
花丸黎講雖然不嬲沖田主役 2季就一定係清光主役 好多D GOODS都淨係得清光
同埋今年AJ花丸個STAGE都淨係請左清光同埋長谷部個聲優~
我都等緊初始刀極化
花丸上一季其實係安定主役
清光係第二嘅重要角色
日番好大多數得一個主役....
咦我一直都覺得清光先係主役
其實當時出pv見到安定排係清光之前個個都o哂嘴
但一路睇落去先會明點解第一季安定係主役
第一幕就係審出左安定開始先
AWT48 出道曲都係安定慫恿先有
仲有狐ball o個集都係得安定係隊中清光冇份
更何況尾幾集總司見到嘅係安定唔係清光
不過論人氣結終都係清光
動畫又好,舞台劇都好
但過左大半季,安定都仲係未返黎
清光有初始刀加成呀 被被都係
刀男依邊普遍係稀有度比較底低但易獲得嘅刀人氣較高
當然有爺、鶴、狐勉強再加一個一期哥依d例外嘅
今集好好笑
成班刀刀演技MAX
明明內番冇戲劇番依樣野
咁清光話晒係「世界第一可愛初始刀」(部分清光粉話既)
我一開始斷過清光之後就冇理過佢..唔好打我
不過一期哥原來日本人氣都還好,係香港比較高!
我都成日話俺の嫁係世界第一可愛
就個人而言只係想對自家初始刀表白姐
唔針對其他初始刀
我都覺得被被、歌仙、二姐同吉行好可愛架
尤其係被被
我最初撈爺部隊除左清光仲帶左被被
連安定都入唔了
本人就唔希望見到有斷刀嘅情況出現嘅
不過我都明初期玩未上手時會有機會出現依種狀況
一期哥係p站16年開始嘅單人投稿(唔包組合/cp)數一直係刀男嘅第十名
唔算太差啦
當然係比唔上爺鶴清燭壓俱啦
連自家兄弟藥研都比唔上
我岩岩玩個陣時唔止斷過清光,仲有鯰尾 唔好打我
岩岩開始個陣時真係以為執到好多把就照衝,點知斷左...
我岩岩玩果時唔係好識日文又冇咩攻略
斷左好多把 (對唔住啊
過左一排先知有刀裝呢樣野
係啊 仲要過左一排先知刀裝...
黑歷史
始終出左龜甲二號機
都極化完翻左黎依家先出貨
大家想吸歐氣就吸啦~
啱啱官方公佈咗三-四月既活動……
初五仲未實裝極化

某程度上國嬸做得無錯,花丸第二季完咗初五先極化,只不過係隔咗N個月(N > 2)先實裝咁解
三月:秘寶(三名槍近侍曲追加)
四月:地下地(撈小毛利二號機嘅時間~)
哇~個活動表愈出愈hea喎
都有可能
唔知到時會唔會宣佈埋初始刀極化
雖然我唔想見到lv 99 -5依樣野
但當我今朝都送左千子姐姐出去得翻初五仲係未極化時都會
中國審大多數估花丸二季完先開初五極化
啱啱官方公佈咗三-四月既活動……
初五仲未實裝極化

某程度上國嬸做得無錯,花丸第二季完咗初五先極化,只不過係隔咗N個月(N > 2)先實裝咁解
三月:秘寶(三名槍近侍曲追加)
四月:地下城(撈小毛利二號機嘅時間~)
哇~個活動表愈出愈hea喎

大阪城F5我全部都有2號機,今次就用黎推幾把刀去99安老院啦
小毛利都有二號機係真·歐洲人~
數數下原來自己嘅普刀得翻9把(三短一脇三太一槍一薙刀)仲未畢業
其實號叔同巴主任都就快
已經組唔成一隊啦唔知點算好...
香港唔知會唔會上呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞