[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
我都送左被被出去啦:
圖透入面嘅被被不再被被了 感覺好有自信
極咗之後個look 好似日本高中生啲應援團團長,好健氣
真係如二次創作果d咁成為左男子高中生
咁二創中沖田組女子高中生嘅設定呢?
我既貞chan仲喺修行途中……
btw,開完一round箱之後原來45既物吉就黎畢業啦
新嗰個亂舞真係
好彩我推易拎到
仲有由八月尾推到九月中
正式成為抽卡game
ios版成日出事
app store又
有出事咩?
o岩o岩都仲用到
講緊新系統延遲
次次都係app store問題
其實我覺得係關新營運事多d
一般黎講會盡早拎比app store睇下過唔過到
舊營運最多只會係一出新野嘅時候先衰依樣野搞到要延遲
但得新營運次次都做deadline fighter...
+1 已經儲定刀等新系統出
推謙信、靜形、日向嗰啲真係唔洗舞...
因為唔想再課金擴刀格,諗住每把刀最多keep二號機(之前仲刀解過三把爺爺)

睇黎而家要打破呢個習慣
冇keep 二號機嘅習慣,所以要而家開始儲
我玩咗唔算耐,至今未出過爺爺,刀解爺爺這些機會...
而家諗起刀解過啲多咗嘅4花刀都有啲心痛,明明我出過嘅一期哥都夠亂舞3次
所以我都唔鍾意新系統
我係歐刀會keep 二號機嘅人
三號機或以上我係鍊結到一號機/相關刀嘅一號機到
例如國廣會鍊結到國廣自己/兼さん你到咁
唔記得第一把爺爺係唔知邊次活動送,跟住就係肝秘寶之裡肝到

之後就係新刀限鍛出過兩把(但係除咗靜形之外無攞過新刀 ),然後5-4練極短(加檢非日課)又撈到一把
鍊結我係亂鍊,填滿數值為主...食自己數值會高啲?
唔係呀~只係個人感覺好d咁姐
原來
我今次本身打算換爺爺,[ff]但思考到爺爺日常都可以鍛/ 撈到[/ff] 最後換咗典典
同樣換咗典典,唔想去73燒金蛋蛋
btw,啱啱開晒D箱,今次已經唔想reset
又係時候肝樂器啦……
btw,近侍小物吉既歐氣/運氣又用完咗,鍛唔到小龍
刀匠
唔洗肝樂器同今期歐錯哂嘅表示做咩今次活動都仲係小平野鶯ball同籠手切
長船派係咪全部都跟哂光忠let’s party啦...?
其實我都唔洗肝樂器,只係肝經驗

今朝最後一次鍛小龍,結果物吉俾咗爺爺3號機出黎 (而家開始唔刀解爺爺住啦)
依家我咩刀都唔太敢刀解住
除非解日課
怕就怕佢突然又改哂d刀嘅掉落位搞到咩都冇哂咁....
會唔會新營運就係想咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞