[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
我想知邊到送引券?琴拎左4張,所以我得4張
今年新年期間(2/1-13/1)每一日登錄會送1張
姐係新年就送12張
琴日引換所實裝送左3張
合共15張
過左就冇
頂 原來我MISS哂 仲想換數珠丸
數珠丸可以係7-4嘅
練度低用all普短行長線慢慢撈
祝歐~
我D普短拎哂去極化...冇得7788, 而家得返D低LV既
btw謝絲打!
依個真...我短刀得翻小毛利同小謙信同小日向未極化
如果係咁 可以試下行中線
偵察要keep係320-499
(大約係4把極短with all銃兵+1-2普短 輕步)
well,其實上個月2倍經驗嗰陣我都試過行7-4中距離,結果行過幾次都係有2把刀中傷,仲爆晒刀裝,被逼折返(我認帶咗御守都係淆底唔敢衝埋去)

其實有少少唔係太想去7-4撈數珠丸,因為未開晒7圖回想,sada chan仲只係lv 47,未想去7-4開檢非住
多謝扮工巴(?)嘅報告
我自己係試過用極短x2+三普短x3+普脇x1行中線
的確去到尾二就會爆左其中一把嘅刀裝
所以7圖嘅刀我覺得要係資源充足嘅情況下撈嘅

至於7圖應唔應該開檢非依個問題
我覺得如果以純撈刀/練級嘅就當然冇問題
開回想嘅話就的確係煩d
我自己都仲未開哂所有回想
而係初五未有極化時都仲未有想開哂嘅打算
所以我就中立嘅
我自己就覺得極化左嘅短刀係可以嘅
因為都係得兩把短刀關事姐
我發現都有幾把係到...全部都係後期比較新既, 初代個D真係極哂
我踏出左一少步即刻要退後
雖然初五極化遙遙無期,不過有時會諗到底陸奧守吉行既修行書信內容會係點既呢?
官方:⋯⋯就直接用活擊既劇情,寺田屋事件啦!(設計對白)
碌fb既靠北刀亂見到一個溫暖人心既post:
#靠北刀亂6276
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1732585496784727&id=957420737634544

刀刀們救咗一位抑鬱症既嬸嬸
再一次證明AWT48 嘅威力~
講完又撈到把一期哥同鍛到兩把藤四郎

講翻正題 能救到一個抑鬱症嘅嬸嬸唔完全係刀男嘅功勞
類似嘅說法我係唔同嘅坑都見過
我覺得佢本人嘅努力比較重要
當然多一個心靈慰藉都係一件好事黎~
我pc同手機都上到
櫻b你係用vpn定改host?
今朝早上改host,不過用vpn就ok
之前我係用host
突然有一日(dmm出中文版)就唔得要改用vpn都依家都仲係咁
lm
新人...?歡迎常駐呀
DLLM過百鍛小龍墮機
我睇完 刀劍亂舞 活擊 覺得好好睇
而家想開始玩game
歡迎新人常駐呀~祝歐~
再唔係可以係引換所到換..?
Btw你個名... 三笠...?
活擊嘅劇情同人物設定同作為原作嘅game差幾遠下
所以可能有心理準備玩嘅時候會唔同
不過都歡迎入坑呀~
依家花丸第二季播緊會有資源送
所以都對新嬸唔錯嘅~
有咩唔明都歡迎黎依度發問呀
祝歐~
係三笠 巨人粉嘛 求其改個名用 差幾日夠兩年 我手機開時入坑 差三把刀齊腳 限鍛真係無好野 好彩之前缺咗好耐嘅阿祖同大典太鍛到(兩把都係20 鍛以下到手)
我自己經驗係覺得歐氣係一時時
以鍛刀為例
有一排all 50 x 3會出現兩次30min + 一次20min
依d時間應該就係變歐嘅時候黎
但過左陣就會變翻3次20min

不過刀男嘅活動係會時不時就會再黎 所以總會會有嘅一日
更何況小龍限鍛仲未完 仲可一戰嘅
加油~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞