[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
源氏推對第一集十分滿意
特登開黎逐格逐格睇

大狸子:主公,我又要去修行極化!
主公:但係就算你極化返黎之後仲要消耗唔知我幾多肝功能先練到同螢總隻抽嘅lv喎⋯⋯

前一個鏡頭仲有千子姐姐要除衫

比起鯰骨,我比較留意千子姐姐搞事
Niconico有逐格版op呀~

有興趣就入去啦~

Btw下集數珠丸出場+我地家嘅失憶哥哥去地下城賺錢
比AWT48出翻黎咪賺到飽囉
敬請期待~

我琴日係B站用0.5速睇
維護左成4個鐘
但係除左多左個連隊戰卡結算畫面嘅bug外
咩都冇發生過係想點?
新營運做咩q三週年活動呢?
唔好對呢個營運有任何期望
初始刀極化/圖8/html5到E+都無影
12號香港時間1300-1600由維護
希望新營運真係唔好再實裝新bug啦
今次應該真係有三週年活動啦掛
3周年活動詳情係遊戲公告公布左
兩倍經驗值 + 零手入資源,
9衝去5-4或者7-1去攞EXP先!
啱啱收到消息,阿官準備移植去HTML 5啦
一早就要轉啦
仲用flash做乜
我都奇怪點解玩左咁耐都仲係用flash
成日都開唔到又要F5
因為艦娘都仲係
認真答我覺得舊營運應該係認住少做少錯掛
因為將成隻game由flash移植去html5到應該會有唔少問題同產生無數bug
咁樣只會維持唔到個game嘅質素
更何況唔可以排除有玩家為左玩刀男所以由apple用家轉去windows 到嘅可能性
強行轉去html5只會做成反彈
不過老實講我都幾擔心會出現bug亂舞
不過依家都bug亂舞啦實在冇咩太大差別
日本嘅it人才好似不足咁
之前nico轉做html5時我用都出事
D 男真係好靚
BTW係咪有女刀?
第一集好多名記唔到
刀剣乱舞全部都係男角色嘅

如果你係講緊圖中長頭髮嘅o個一位
我都可以幫你解答:佢係可愛嘅男孩子黎
連聲優都係
其實除左活擊嘅審神者係女聲優(但係官方冇明確指出到該角色嘅性別)外所有角色都係採用男聲優嘅
你去the sky/荃新天地?
我永遠都去the sky
好似女人
The sky,今次得黃埔同the sky
朋友聽日幫搶,我都幫下手
所以求個同行
次次live view都1個人
雖然人家長得可愛了些,但人家啊,是十足的
男~子~漢~喲!
(哪吒《十萬個冷笑話》)
入埋遊戲坑就記到㗎啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞