[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
感到上香港好少人睇刀音刀舞,想搵人傾下都無
花丸真係好好睇好治癒,活擊比起睇劇情我係睇ufo d打鬥場面
好想接屁孩返來
只好繼續努力
我勁多朋友睇刀音,圍內得4-5個朋友會睇埋刀舞

尋日睇左悲傳隻碟了 我要開劇透

我都覺得睇刀舞嘅人好少,可能係大家日文都未好到睇得明掛
唔小心睇左劇透添 我等B站出刀舞中文字幕先睇,生肉唔明呀
我圍內d朋友全部都係睇刀音唔睇刀舞
不過我覺得兩邊演員都勁有係game走出黎嘅感覺
我其實覺得刀音治癒系,刀舞係會發刀片
如果演員既我鍾意刀舞個邊多啲
我覺得刀音同同舞都唔夠花丸同活擊多人睇
始終唔係個個二次元愛好者都接受到二點五次元
又推多一頁啦
我決定第37頁就開新post
等我得閒搵日更新下個開post doc同諗下今次叫邊個藤四郎先
花丸我未入坑已經追緊
超治癒呀
每一個大阪城弟弟都好有個性
博多股神見錢眼開(成日FF佢響本丸炒股玩投資工具)
後藤 以為中二病實際好主動積極(大將組最矮設定好有惡意 以為會去到骨喰鯰尾)
信濃成日想俾人攬
包丁人妻控
毛利正太控再加上成日同嬸嬸捉衣因 (舊年11月復刻打到88層 中間又Loop N次80先出毛利) 連啱啱極化完嘅兼さん升咗4級
我係dl game 先嘅,不過一開始唔係太feel 到個樂趣(?
但睇咗花丸之後就跌咗落深坑
活擊刀音刀舞全部都有睇
仲追埋去日本大江戶溫泉、納涼祭嗰啲

(利申,其實玩咗先一年半左右...
其實唔止地下城弟弟有個性
每一個藤四郎都有佢地自己嘅性格同佢地嘅可愛之處架
是說絲打(?)係第一次留言定之前留過言?
我就係對刀舞個故事有興趣
但接受唔到2.5次元
如果將佢地動畫化咪好囉
留過
自己真心幾鍾意短刀 平野前田好貼心
其實刀舞算還原 但個劇本真心有啲虐
我覺得有啲審會接受唔到
我OK嫁
但可能我比聲優定格左 接受唔到其他演員
刀音都好虐喎,成日都要把刀自己親手解決個主人,次次睇完都好心up呀
雖然有2部可以治癒下心靈
有二部已經贏曬
重要有除衫
2部真係好正 但1部都係好慘
除到最尾有肌肉睇,真係好正
週迴咗 7 次,本科既掉落率高到完全唔似活動刀 (就算唔計算一次達到優等既必定報酬都好高)……
難道係運營既陰謀,叫大家課多 D 金週迴多幾次??(誤)
係扮工你歐姐
利申:仲未有二號機
痴線嫁 點樣可以做到
好勁啊! ! ! ! ! ! ! !
爆炸

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞