[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
原來如此...感謝絲打補充
又係個d自以爲全世界圍住佢地而轉
尋晚啱啱喺 99 層用完express pass,出黎握手既係小博多
我勁d~出黎握手嘅係鳴狐P
但一爬完99就冇心機再刷了
Niki呀呀呀呀呀
地下城f5就 3包丁 1信濃,其他影都冇
AWT48 其他成員 (唔計一期) 出貨率都高,藥亂前田都lv5 咗
支配人小叔叔都lv3 了
小菜刀咁愛兼さん嘅又會...
我自己就博多x1 信濃x2 包丁x2 毛利x1
仲有好多骨喰多到都已經唔算係rare組了
明明遊戲最初係初始脇差入面掉率最低嘅...
是說依度應該得我一個唔認真玩亂舞系統
我直頭冇咩點打今次地下城
靠d存貨lv2
https://twitter.com/TOUKEN_STAFF/status/1052106935992864768
到底神秘人係邊個?
佢個幾句說話係咩意思?
兩倍exp
我係街上面聽得唔清楚
淨係聽到歷史/改變
你有覺悟了嗎?
應該係聚樂第發生左d改變歷史嘅事件要審神者嘅支援...?
個個話係信長
係咪得我一個聽到係田丸(一期哥嘅聲優)黎?
信長把聲冇咁甜
如果真係田丸...成件事作為一個豐臣組廚真心表示安已不
利申:冇學過日文+耳殘
所以聽錯唔出奇
翻到屋企再認真聽下先再講
我都見twitter 好多人估聲優係島崎信長
其次係田丸篤志 内山昂輝 高梨謙吾...
亦有人話第一把聲同第二把聲係唔同人 (1田丸 2島崎)...
Lm!!!!!!
新人?歡迎常駐呀?
有冇話鍾意邊把刀刀?
係呀 入咗坑差唔多1個月
鍾意歌仙
Hello
我都係中意文系歌仙
手入0資源
內番+1
雙倍exp
https://hokuriku.letsgojp.com/archives/348460/

//
超推薦!「與刀劍的幸福2分鐘 」體驗活動可能腐女們比較幸福

使用刀劍:長曾彌虎徹與虎徹的偽物、同田貫正國、和泉守兼定(十一代)、千子村正、加州清光、和泉守兼定(二代・之定)、山鳥毛仿刀、古伯耆、青江等多把名刀。(使用刀劍隨時有變動之可能)
//

俾 1000 円你就有機會摸新撰組刀 2 分鐘

趕唔切book機票酒店……更重要既係:無假
突然間諗起,清光既劍尖好似喺池田屋事件裏面斷咗……唔通呢個刀劍展既清光係另一把?
理論上只要係同一個清光鍛出黎嘅都係叫加州清光
我諗十成有九成都唔係指歷史上沖田嘅愛刀
(雖然據史說清光唔係完全斷左只係刀尖損壞到以當時嘅情況難以再修補)
另外虎徹同兼定都係類似咁
除非佢講到明係邊位用過嘅如果唔係都唔係指同一把最多算兄弟
另外千子同同田貫係遊戲中本身就同一個刀匠鍛過嘅刀嘅集合亦都唔能夠話係同遊戲入面嘅同名角色完全相同
Btw應該唔關腐女事?
咁正
不過咁趕 冇假啦
聽日又更新啦
其實唔關腐女事……只不過拎住實體刀/本體就聯想到腐女向既本子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞