[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
睇到有人話1點幾嘅時候斷過
但已經修好
我自己一直都冇問題嘅
巴打用邊隻vpn?
Tunnelbear(睇YouTube嗰陣既廣告介紹)
因為課咗金reset寶箱先至有D着緊
原來如此
不過應該唔係你用開嘅vpn嘅問題
我見有人講acgp同島風都出事
我用proxy間唔中就入唔到 唔知咩事
app就冇問題
又開晒D箱,已經無肝功能開第三次(開第一同第二個寶箱庫應該夠時間)
有無人聽日去the sky睇刀音5?
https://twitter.com/tkrb_ht/status/996278237637492736?s=19

第二位極化既初五似乎係二姐
唔知佢修行返黎會唔會對假貨改觀呢?(話唔定修行完咗仲識煮返兩味
我都覺得係二姐
(其實一睇就知)
btw twitter之前有人預計次序如下
陸奥守->二姐->被被->歌仙->清光
(唔知清光極化同刀音再演有無關係
天女
o岩o岩先送左二姐出去

7月尾/8月有新活動
我o岩o岩都睇到
新營運係咁出新刀
8月應該係8圖...?
又係籠手切
已經換哂d近侍曲表示冇肝嘅意欲
點解新營運唔放長船出黎...?
x2
肝道具同埋練lv only
btw, 唔知幾時先出(齊)AWT48既近侍曲呢
可能新營運諗住keep住係咁實裝新嘅藤四郎呢
鎬藤四郎啦 現存o個把庖丁藤四郎啦 真田藤四郎啦等等
咁就可以keep住出

認真答我估兩振脇差同青江江大概係下次(可以加埋兩把歐短...?)
之後就到短刀了(除毛利、謙信同日向)
非粟田口:今劍、愛染、小夜、sada同不動
初始已實裝刀嘅藤四郎:前田、亂、退退、秋田、藥研
地下城藤四郎:後藤、信濃、博多同包丁
之後又翻翻去後實裝嘅刀刀
咁我諗再出多5~6次就可以換到現時已實裝嘅awt48了
btw, 唔知幾時先出(齊)AWT48既近侍曲呢
可能新營運諗住keep住係咁實裝新嘅藤四郎呢
鎬藤四郎啦 現存o個把庖丁藤四郎啦 真田藤四郎啦等等
咁就可以keep住出

認真答我估兩振脇差同物吉大概係下次(可以加埋兩把歐短...?)
之後就到短刀了(除毛利、謙信同日向)
非粟田口:今劍、愛染、小夜、sada同不動
初始已實裝刀嘅藤四郎:前田、亂、退退、秋田、藥研
地下城藤四郎:後藤、信濃、博多同包丁
之後又翻翻去後實裝嘅刀刀
咁我諗再出多5~6次就可以換到現時已實裝嘅awt48了

自膠先
原來今期已經換左園長、青江江、兼廚同浦島
所以下期我估起碼加埋我家鯰尾同骨喰、仲有物吉
(唔夠數就加厚ちゃん同小平野依兩振歐短就最好啦)
前幾日update左個開post doc時仲諗緊幾時有電影嘅消息
終於在等到少少
有無同事有呢個問題?改host入的話chrome就話網站唔安全,但用VPN入就無問題

我之前改host入就係咁話我未清好cookies
明明我清極都係咁
轉用vpn了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞