[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
開服審
歡迎多d黎吹水呀~
我係同年5月正式玩game但4月到入坑嘅人
身邊嘅朋友都棄哂啦但可能因為本科實裝有個被被本命嘅朋友話想玩翻
雖然佢玩嘅原因唔係被本科同被被之間嘅緣由所吸引而只係單純覺得本科好似被被
拎左新刀 覺得佢好串
第1秒就輕視被被算點
咁冇本科就唔會有被被嘅...
同埋睇完d回想有種其實佢自卑先係咁針對被被
好彩極化嘅被被都睇化左
利申:仲未拎到淨睇n站同b站嘅片
頭先第四次週回……
竟然撈到第二把本科
(另加兩把太郎一把園長一隻鶴)

今個月既歐氣已經用晒,繼續做條咸魚
hea打中途六敵loop到280-90 32x拎到本科收工 (midterm冇乜時間打) 極短61lv+極和泉守兼定51lv根本係全程血洗應該都捱到唔少次 不過想狂loop7-1執物吉同大阪城刀順便升呢

反而想留返精力打下次秘寶同連隊戰 想知連隊日向正宗會唔會變random drop同會唔會有童子切
絲打(?)你好呀
唔好意思唔太眼熟想問下你好少上黎?
歡迎常駐呀~
睇落你係原作玩家都想問下你有冇鍾意邊把刀刀?
搵香港審谷搵咗好耐
最鍾意初始刀被被同數珠丸+源氏兄弟 玩咗兩年半好多活動有玩過
香港嘅飯圈不嬲唔大
所以我地先開一個post集中討論一下刀男人
都歡迎你多d黎呀~
我玩左3年半啦~在下都算係全員廚黎但最愛初始清光+awt48
近日非到喊,成日都擲到1同2
終於行完一週目抱咗長義返本丸

睇ig 碌到有啲嬸喺度腦補被被同長義嘅本丸生活
我琴晚都拎到啦
兼さん冇圖冇真相喎
嘩,竟然有刀劍亂舞post,lm先
game入坑,但而家半棄game
主要係睇刀音(基本上集集都有睇!!),刀舞只係睇左本能寺初演
動畫都有睇
主推兼さん~
歡迎呀~
刀音刀舞都係討論嘅範圍之一所以得閒就黎吹下水啦
其實就算係off topic 我都覺得冇咩所謂啦
Btw野生兼さん係你上面嘅上面呀
真心講花丸唔差仲好治癒(上第二季當時住hall唔知點解有少少共鳴

活擊都正(土方組迴響好大)不過成日虐完之後高潮完 尤其蜻蛉切嗰集
你搞到我諗起上年係學校hea緊時見到有個女仔部ipad係一期哥
當時真係好想勾搭下
我冇住過hall呀不過花丸真係好治癒
不過我覺得各衍生作品都有佢地獨特嘅世界觀
都係一樣嘅有趣
搵唔返幅圖
唉,柒左
尋日過左但計錯數,擊破得288
我想死
唔緊要啦
擊破數係計累積嘅
第2圈我打到最後都唔難打(我lv 35-40嘅極短加金銃)
而且已經唔洗行哂所有點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞