[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike

有冇惡搞pv
我放低等刀,但留言係喪屌新阿官
可能要等多8日先有....?
佢地應該唔會去睇
見有人講過應該去官方嘅forum反映會比較好
不過要寫日文
土方係d咁嘅人咩...?
唔知咩劇情
睇完最新一集

1. 中脇差原來真係蜘蛛黎 ,仲識吐絲
2. 安定原來去左咁耐 , 如果有機會,唔知去唔去到審神者個時代呢?
花丸聲優event
http://touken-hanamaru.jp/special_event2/
今次二姐唔去,無得公開處刑唱歌
唔知event點玩櫻井トオル呢?
依家先見到唔好意思
在下係筑前 算係養老中
現實中都係依個服嘅嬸好多都坑已棄
唔唱今季嘅唱翻上季嘅
除左櫻井さん仲有淺利さん都應該...
N+又玩布袋戲(上年係爺爺 vs 澟雪鴉)
http://www.thunderboltfantasy.com/gaiden/

btw,有無人今日login唔到遊戲?
PC改host login唔到,VPN同手機都ok
del左個行字再入dmm login
login完再加番個行字入game
用vpn login咗之後,下次用host既setting login都無問題

已經成為4月1慣例
比我開叫左
開口中
https://twitter.com/tkrb_ht/status/981086494952636421

應該係初五準備極化
(今日出既twitter官方應該唔係玩愚人節)
吉行呀 但極打經驗值同能力...
吉行其中一日既修行可能就係陪龍馬逃出寺田屋

估下劇情先
吉行應該係最易寫大概就同活擊o個集類似...?
之後應該就係歌仙同清光老婆
依兩個修行時搵嘅對象應該冇問題
大概係細川同總司
但人物設定應該會同普刀時有差
清光老婆個劇情同人設會比歌仙虐 參考一下安定
再跟住到被被 真心唔肯定被被會被送去邊
(北条氏?)
但劇情應該就係對自己係写し嘅身分釋懷
最後二姐....劇情同去邊我都唔肯定
不過翻黎就會認定贗品(大哥)唔再傲嬌掛...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞