[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
其實想吐嘈一下斬山姥嘅刀已經確認係被被唔係本科
有冇人有睇刀舞悲劇
比起悲唔悲, 我睇唔明個故事
上次有LOOP果套我都仲明明地
悲劇今次我醒啦,搵到個字幕放入去先睇

劇透(?)
未打完唔小心按左...
希望唔好介意我咁多字 問到好似好煩
真係諗唔明

唔緊要呀因為我同朋友都討論左好耐
但大家都係有各自睇法所以就...

大家好pro
追完po但未睇到依幾段嘅人表示劇透我好想即刻買碟睇
等我講下我依個不知情人士嘅睇法啦
我睇完你地所講覺得爺應該似係小圓入面嘅曉
想改變依個本丸嘅命運先開啟到無限月讀依招技
爺被破壞嘅時候據大家所講係d花散開
而花散開而唔係好似鏡咁碎開係遊戲係新刀出現/特化極化嘅時候
個人感覺如果真係咁 咁基本上爺未必真係被碎壞掉
另外馬後炮一句
當初睇到圖透講鶴黑化依點我都覺得有少少怪
可能係我仲未睇啦
唔理解鶴丸點解冇啦啦黑化左明明佢唔係筆頭嘅刀
上面提話大家估係可能原本個loop係俱利ちゃん黑化嘅話就能解釋到啦
好滾動呀終於推到依個post浮翻上黎
希望可以繼續推多d等今年內我或者大家都可以開新post
死...增加左疑問 覺得自己好蠢
見到周街都係睇到喊, 好慘,我仲企撚左係度諗緊到底劇情講左D乜

甘B
唔係講原作GAME, 希望冇阻到大家

我開依個post時嘅原意本來就唔係淨係講game 呀
我單純9up加腦補
不過我同你睇法一樣,
悲傳既三日月=小圓入面既曉美焰
一樣卡住左係個段時間到出唔返來。
唔駛客氣,我覺得我騎劫左呢到

我多數係池袋行曬幾間再決定係邊到買,啱就會買唔諗咁多。

我係刀舞落坑,然後我好鍾意東啓介 等身咪醬
刀音我有興趣係因為有阪本獎悟

來緊電影都好期待
唔緊要, 甘B話唔算騎劫
我係睇刀音先
跟住就睇動畫 都會留意下原作有咩新角色出

東啓介好吸引 同小夜身高差
如果唔係有佢, 我唔會記得其他人真實身高 (喂

同期待電影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞