[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
係啊 所以而家好努力打緊
另外厚都可以執,我有執過

期待聽日
睇完啦
7圖苦無, 簡直係惡夢
由於實在太恐怖, 7圖D刀 (物吉、貞ちゃん同亀甲)都係戰擴出, 7圖第一次Clear之後幾乎無再去過

下集可能會有極化刀出陣?
講漏咗句,信濃真係超超超~可愛
藤四郎兄弟個個都可愛
最後一集安定實翻黎救全家啦...大概
(本番組嘅實力設定不適合套用於原作 極化打刀一翻到黎咩都做唔到呀 )
花丸可以有幾振刀同時修行 點同遊戲啊
其實所有官方衍生作品都係咁
Btw冇睇錯嘅話你應該係第一次黎留言...?歡迎常駐呀~
各位秘寶之里既進度如何?
我已經過65000玉
有一把極短仲差140000 exp 就上到lv 48
無乜點打
因為已經有8 set修行道具+有龍手切
過左80000玉+換左籠手切二號機
仲有換哂所有近侍曲
依家極短升哂上lv 71 審審lv 由199去201
仲有依家有15set修行道具
已經有籠手切2號機 + 所有近待曲 + 8套修行道具

係時候送多幾把刀去 99 老人院

btw,有幾把99既打刀真係唔想送去修行:大狸子,長曾祢,大俱利,修行返黎既 35極打幾乎過唔到7圖,未集齊7圖回想之前都唔想送俱利去修行
其餘既就係無咁多肝功能黎練刀
我演練輸左都會詛咒對家變非
其實我覺得依家好多人都忘記左原本應該有嘅網絡禮儀
以前大家都會放置單騎同係message box打嘅多數係正面嘅留言
我都係放置時永遠放我家一期哥

Nitro + AJ 2028
東離剣遊記 x 刀剣乱舞
千子村正 布袋戲人形展示中

圖源為Nitro + official twitter account

之前係配凜雪鴉嘅爺
依家果然到配殤不患嘅千子
其實大家喺邊個server 我喺肥後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞