[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
我已經睇化左啦
D下巴冇咩幾次準
我都見到
又係十萬玉先有新刀男
ソハヤ都要5萬
然後又係大包平
換下長船仲好啦
Btw清光極化真係好可愛
忍唔到手被劇透
清光
お祝い酒已經準備好
行ってらっしゃい
http://www.touken-kyonokiseki.com/
京都又有合作活動(又引誘我返鄉下)
其實每次搞呢D活動 N社可以收到幾多錢呢?
會唔會係抽成?
依d活動應該係增加刀男人係大眾嘅認知度同推多d人入坑
就算收得唔多都有機會多翻潛在嘅收益
大家連隊戰進度如何?定係棄已放?

我而家去到16000螢
聽講日本有審唔洗5個半鐘就已經有 10萬螢,係咪用咗乜野加速plug-in呀?
(我都想要黎肝極刀lv)
我今晚肝咗 3個鐘都只係10000螢,俾佢 click得再快 D同埋每次都用 3 倍籠,3個鐘都應該只係40000螢左右咋喎,定係佢每次都A勝S勝?
在下肝到20000螢冇加速冇plug-in冇課金買道具
最有機會係重課金
但唔排除有用加速或者plug-in嘅可能性
次次A/S勝嘅話以我Lv 99螢(3精銳兵)+lv 75極短x5(共10銃兵)刷超難同大部分亂模式(除左堅牢版嘅夜戰時某把隊長短刀)係冇問題嘅
亂模式仲要體感出少左添
你話井上用水?
佢出哂名係課長+auto click
井上好似有係nico直播肝刀
應該唔係auto click而係用左加速
貼吧有人插佢腳本精就係咁解
我隊伍唔係最高 lv 極短(最高都只係 54 極厚),間唔中只係有 B 勝,有時仲只係 C 勝
反正活動時間唔算短,我目標只係用黎練等
其實跟著自己嘅節奏肝刀就ok~
唔洗理人地點
腐(?)言論注意
咁耐以黎真係第一次咁搞
我覺得可以鍛冇問題 以前都係限鍛
但合戰場入手嘅刀變更就有d奇
咁樣咪令到本身可以透過肝去入手嘅刀變成得翻鍛?
另外亂舞同習合系統感覺分別變成文アル同pad模式了
要去7-3撈典典啦……
(開晒7圖回想先)
加油呀扮工巴~
祝歐~
話說 o岩o岩係5-4boss點出左小前田出黎...
總覺得個出貨率變得有d迷呀
以前未過係4圖打後嘅boss點會出短刀
新人lm 之前退左一陣坑今日回鍋 希望趕得切肝新刀
小夜推
歡迎新人常駐呀~
小夜ちゃん好可愛喔
到歌仙風雅咁去極化啦~

被被真係最後...
我隻歌仙長期放置
我好多刀都長期放置中
極化左嘅冇心機練 未極嘅就99哂
我既初始刀

btw,而家一提起歌仙我就自動聯想去某筋肉魔法少女/兄貴(聲優梗)
又更新咗遊戲系統

要攞道具換新既二十四節氣景趣
內番加咗道具,仲有加經驗值道具(不過加得嗰500)
內番個堆肥道具……係咪要鯰尾去養馬先至有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞