[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
強國人真係好玻璃心
近排唔知搞咩好似好敏感
連amazon都block埋
頭先去7-2收回想,雖然有帶禁欲受(金御守),不過見到52既極愛染碎刀,畫面好心痛!(肝更加痛)
52都碎..?
最近好少去7-2
但我記得7-2我初初係用初始四花太+山伏+杵子都冇事
回想組除咗小夜係52極之外其他全部都係99,再加55極厚同52極愛染(唔夠人嗰陣就再加51極平野)
當時實在太黑仔,普通槍同高速槍淨係揀愛染黎篤
收焦完7圖回想之前每日課返個禁欲受先
頭先去7-2收回想,雖然有帶禁欲受(金御守),不過見到52既極愛染碎刀,畫面好心痛!(肝更加痛)
52都碎..?
最近好少去7-2
但我記得7-2我初初係用初始四花太+山伏+杵子都冇事
回想組除咗小夜係52極之外其他全部都係99,再加55極厚同52極愛染(唔夠人嗰陣就再加51極平野)
當時實在太黑仔,普通槍同高速槍淨係揀愛染黎篤
收焦收集完7圖回想之前每日課返個禁欲受先
可能真係太黑仔啦
我收哂7圖所有回想但極貞ちゃん都唔夠38
不過已經係不幸中嘅大幸黎
起碼依家愛染仲係好好地
話說大家換左太陽花景趣未?
原來D雲仲識得郁架

重要種一陣
我大概種多10日田就換到㗎啦(只要每日都記得編日課的話)
btw,有無人會儲figure?
聽日WF新品:藥總
https://twitter.com/redindig/status/1022816950236266498

我就prefer毛公仔/趴趴,擺喺床頭中意就篤下lin下
(作為男審我仲未去到要攬枕既地步
用肥料好快搞掂
不過最大問題係冇放內番
我以前成日係咁 有景趣換先逼到自己放內番
我買開黏土人
屋企有清光、藥總同一期哥
等緊鯰尾同骨喰嘅黏土人
http://96.websozai.jp/touken

有冇人玩過依個 排下你鐘意嘅刀男順序

由第1名排到第73

結果圖例子
一時準 一時唔準 有時會有好多刀係相同排名
我都係咁
不過大致上冇太多出入就係
而我做例子係清光藥總同一期哥並列第一
其實都唔算話錯嘅
我禁左好耐先出到結果
我覺得幾準!!
頭尾都係我心目中諗既

撳到手到跛……
我自己既偏好:AWT48小短褲 + 有喺花丸賣過萌/搞過事 + 自己有既
我記得依個網站好耐之前都有玩過
不過果陣唔多刀先冇洗撳咁耐
我係藤四郎們同初期一隊為主
愈後實裝因為懶得練刀就冇咁有愛
燒咗兩個金御守
終於收集晒 7圖回想,可以俾(魔法少女)歌仙去化蝶啦 
(跟住俾埋大咖喱去修行)
btw, 大家又黎燃燒資源吧!
https://twitter.com/TOUKEN_STAFF/status/1024198984061992961

我都係佛係鍛刀,日課三鍛就算
又黎
好想要新活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞