[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
1d都唔會騎劫呀
本來就係關於刀男嘅都可以依度講
只係在下唔熟刀舞刀音各位大大唔介意我識小小扮化表就好
睇完一齊討論

然後依家等聽日再擲骰仔
你地講刀舞講得好興奮
雖然我只睇過下片段

其實今姐個活動姐係我要抄近路去boss點
定係行多幾格打多d敵人?
我唔係好明做緊咩
打敵人,目標數係300(最少),地圖就話要每一格都行曬先得(?)
頭先係微博見到有行地圖教學但冇cap到
ok
Lm
新人?歡迎呀~
請問係原作玩定睇開動畫/音樂劇舞台劇?
有冇話鍾意邊個角色?
game就玩左三年,動畫花丸同活擊都有睇,刀ミュ淨係睇左2同5
你好呀~在下都玩左三年半啦
歡迎常駐呀絲打(?)
Btw你個名...
大家都懂的

新活動一知要擲骰仔就即刻走去課金
人品甚麼的...
課長大人
我..窮呀所以睇下點先決定要唔要為依次活動課金
好似唔使擺山姥切入隊都可以拎曬回想
唔洗啊
拎到優之後就會全部開晒
我睇人話完左1round 已經有2xx
姐係要拎到本科其實2round就得...?
請問係咪真?
Btw我依邊演練場已經有2個人拎到本科啦
好想快d可以有
其實課一次七福賽set嘅話1round就得,
喺入聚樂第本丸嗰粒轉移點前已經過2xx,
再喺內部行多兩轉就已經過3xx
感謝
唔怪得前面閱巴話想速戰速決就課金啦
係啊 淨係靠官每日派嗰四粒非洲骰都唔知幾時先打到入內部
一粒行一步
今日一早兩次行左3步
我見日本攻略打法係第1 round已經要打到3xx羅優
因為第2 round敵人會再強d
聚樂第內部地圖2個點會有6隻怪
不斷loop果2點到290就可以直去boss點
我冇課金依家都開始係果2點之間loop
依家13X隻左右
希望快d 打完俾佢地番本丸
如果真係黑仔先課金算了
依個真...老實講對佢d報酬(除左本科之外)冇咩興趣
話說....我好似冇咩印象見過絲打(?)你嘅username
如果我冇記錯嘅話歡迎加入依度呀
打完boss 依家二刷
x2
唔知係咪錯覺……
感覺上朝早擲嗰兩次骰出到 3 以下既機會大 D,夜晚就大機會出 3 或以上

anyway,課咗金買咗 10 粒骰,不每每日最多用一次
x3
今次直踩boss
聚樂第本丸入面嗰三點就跌左三把被被

平時好少出post

身邊朋友好多都冇玩了
但都仲會睇刀舞刀音
我只係有新刀先會打event
打太多會厭隻game
利申: 開server時已經開始玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞