[Nitro+DMM]刀剣乱舞-ONLINE-綜合討論區

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
好似話如果想碎左其他非特上刀裝先要將其他嘅刀裝放係最頭嘅刀裝欄到...
突然見到呢度
留個名

冇玩過GAME, 睇過動畫
淨係買刀音Blu-ray
歡迎呀~
冇玩game 都可以黎依度吹下水~
幾時先活動啊
冇左被被嘅被被
歌仙唔洗再洗被被既被被啦
不過信濃就無得再捐被被既被被

有d想像唔到冇左被被既被被
冇左被被嘅被被大概就成為長船家嘅山姥切
我仲等緊山姥切實裝架
一定有機會嘅
差在幾時同咩number
希望啦
因為其實好多人想睇山姥切vs被被
組合名我都諗好啦就叫w山姥切啦
其實我覺得nitro+ 都會順應下大家嘅民意嘅
一文字、天下三作除吉光外嘅兩作(正宗同江)等等都相繼實裝
只係唔知自己仲等唔等到
今次江戶城睇在資源同exp份上就開一轉箱啦
啱啱通晒四關,幾適合練極打
我3把初五極打+35極後藤+2把普通刀(97小烏丸同48浦島)可以順利過超難(boss S勝)
我開到第三個箱咋
仲未想練極打呀我 用極脇中...
今晚我都係只係通晒四關就算,唔肝住
打算之後既編隊就係極打x2 + 極脇x2 + 普通刀x2,送多兩三把太刀畢業
個人鍾意六極脇多d 因爲壁咚比較爽
極打就習慣去7-1、7-4碎輕騎時練
太刀嘅話我都仲係乖乖地去5-4爬下山算
Btw肝刀要加油呀扮工巴~
其實江戶城嘅超難唔算難 (對比起連戰嘅亂)
我見經驗值咁fat fat,所以練新刀
1(89lv)短+1(50lv)槍+2(新刀)打+2(84lv)脇,打超難都好穩
我自己會鍾意係活動先練極刀
因為經驗值fat fat 先可以對付到極刀果條又長又臭嘅經驗條
一般普刀就算lv 90 up爬下5-4最多咪十幾會團就升到lv
就唔太想殺雞用牛刀
當然人人唔同啦兼さん又強又帥會有自己嘅一套都合理嘅
我係見好多刀拎咗返嚟冇練過先帶出去打吓 諗住送到上40~50lv左右(?)

平日國廣踢我都唔郁,懶到只打日課冇咩點陪新刀玩
其實我都係打下日課就算架咋
只係國廣唔踢我姐因為打者愛也...?
國廣當然愛我啊
你想畀刀刀們踢?
當然唔係想被踢啦
但想刀刀們聽下我話做下野內番唔好+0咁樣咋
開始覺得有D歐氣
明明只係佛系日課三鍛,無燒過任何廁紙,都出到號叔同巴主任二號機
恭喜扮工巴
我覺得有真係鍛刀運up嘅 所以我覺得各位巴打絲打可以一試嘅
當然要量力而為啦
一維護完即刻送被被去修行
btw 睇左圖透+信件 佢終於成長左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞