[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
冒險少女淨係出部艦?
咁娜汀亞做d咩?

去冒險

好出某年出下keroro 咁 制造話題仲好
不過今次都好成功制造話題 冇三一
可唔可以搵次出返宇宙騎士 以前玩覺得隻野好撚勁

但係隻keroro真係得個睇字,用黎吸新血

機動警察仲衰,廢既

出機動警察可以突顯政府有幾廢,然後拉線去旋風寺財團果邊開發勇者警察,仲有 出威利博士

以前舊登有人講出機動警察有咩武器
警棍 1500
左輪手槍 2000
笑死

2號機有散彈槍

電磁警棍 1500 距離1 20EN 命中+10 暴擊+10 海C陸A空-宙B
37mm左輪手槍 2000 距離1-4 彈數 6/6 海C陸A空A宙A
冒險少女淨係出部艦?
咁娜汀亞做d咩?

去冒險

好期待娜汀亞會比人捉幾多次
我以前玩果套
有冥王計劃 同 翼神傳說 都好正

mx最記得就係電童條友拜杜門做師傅

電童老母=外掛 冇人打得中
好耐無喺機戰聽神谷明把聲了

仲有超力電磁俠都好耐無見

仲有如果你地可以好似兩代斷空我咁共同演出就正

比較不滿係鐵甲萬能俠衝擊篇已經喺PS系機戰連續出左好多次,鍾意都用到厭雖然無啦啦整個帝皇萬能俠你用

比較不滿係鐵甲萬能俠衝擊篇已經喺PS系機戰連續出左好多次,鍾意都用到厭雖然無啦啦整個帝皇萬能俠你用

今次限定版 同肥秋傾掂數,有SEK48 唱既ED
出機動警察可以突顯政府有幾廢,然後拉線去旋風寺財團果邊開發勇者警察,仲有 出威利博士

警棍 1500
左輪手槍 2000
笑死

2號機有散彈槍

電磁警棍 1500 距離1 20EN 命中+10 暴擊+10 海C陸A空-宙B
37mm左輪手槍 2000 距離1-4 彈數 6/6 海C陸A空A宙A[/quote]
仲有招飛jer綁人,高命中不過低攻

警棍 1500
左輪手槍 2000
笑死

2號機有散彈槍

37mm左輪手槍 2000 距離1-4 彈數 6/6 海C陸A空A宙A

仲有招飛jer綁人,高命中不過低攻[/quote]

https://youtu.be/RQKAEdqgfww
好彩限定版 唔係入 Brand New World 代替衝擊篇 OP1

因為真係好差...

或者咁樣講啦,鐵甲萬能俠衝擊篇係「新世代機戰」嘅御三家

基本上佢係取代咗初代嘅鐵甲萬能俠正選嘅位置
龍神丸會唔會出哂D型態?

應該會啦,限定版封面係龍王丸
PV仲有火美子部忍唔知咩丸

佢無講有無連埋魔神英雄傳2

有既就肯定有龍星丸\

如果剩係得1

就算啦...

1 都有up grade做龍王丸,可能有埋鋼衣龍王丸

或者氣力到咗某個位,就可以變身做龍王丸

戰神丸點樣call出嚟?可能要一部智能電話
近年索系d主角機好似冇出過超級系

但v果幾部超級系已經打到人地痴線,見到部zero,真係一機當神既feel
真係貴精不貴多

又唔洗去到神級 只係覺出極都真實系悶
同埋以前都唔少集係雙機

高達 寺田定BANDAI都未諗到個先係坐正...

UX,BX 寺田想SD系坐正,尤其BX 你見到SD 外傳既CUT IN 係用心過00.

v難度我覺得係z1之後算平衡得ok
起碼敵人ai有少少似火紋識針對性集火已經算係咁
不過v嘅戰艦隻隻勁到仆街變相破壞左設計

大和號以全系列的戰艦黎講直頭OP

大和號整得咁靚竟然冇循環再用

無計,如果擺大和號佢一定焗住做主線
除非等佢2202入

等埋銀英傳啦

大和號加銀英傳有得諗

隔離登先講緊
不過認真講,銀英個格局實在太大,加上好難分敵我兩派(同盟帝國本身就無話邊邊正邪,都係睇立場),故事唔易寫

諗返起呢條惡搞片
https://youtu.be/SAW-8eiS7I4

有既就肯定有龍星丸\

如果剩係得1

就算啦...

其實呢樣都係一個問題
河馬要去到超魔神時代先有部㩒制既手提電話
魔一同魔二既佢係要搵電話亭

大空魔龍可能川上倫子死左,變左遲遲唔入配音版機戰

但今次竟然冇左真三一,反而我覺得泰坦3出得太多,換下電磁俠/大空魔龍/勇者雷登咪幾好

但今次竟然冇左真三一,反而我覺得泰坦3出得太多,換下電磁俠/大空魔龍/勇者雷登咪幾好

仲等緊新舊大空魔龍共演
川上倫子

v難度我覺得係z1之後算平衡得ok
起碼敵人ai有少少似火紋識針對性集火已經算係咁
不過v嘅戰艦隻隻勁到仆街變相破壞左設計

大和號以全系列的戰艦黎講直頭OP

大和號整得咁靚竟然冇循環再用

無計,如果擺大和號佢一定焗住做主線
除非等佢2202入

等埋銀英傳啦

大和號加銀英傳有得諗

隔離登先講緊
不過認真講,銀英個格局實在太大,加上好難分敵我兩派(同盟帝國本身就無話邊邊正邪,都係睇立場),故事唔易寫

諗返起呢條惡搞片
https://youtu.be/SAW-8eiS7I4

銀英做系列作好過....

其實想佢傾多次ZODIS返黎

個世界觀都夠做

話說泰坦3戰鬥畫面每次都有重畫
睇黎寺田真係好鍾意佢

有既就肯定有龍星丸\

如果剩係得1

就算啦...

其實呢樣都係一個問題

或者講到戰艦unit 已經有電話,call到戰神丸出嚟

仲等緊新舊大空魔龍共演
川上倫子

呢個都好,但最不滿都係出復國,唔出g gundam /鐵血

有既就肯定有龍星丸\

如果剩係得1

就算啦...

其實呢樣都係一個問題

或者講到戰艦unit 已經有電話,call到戰神丸出嚟

跟住戰神丸同佢講我病左黎唔到
我浄想有返乳搖

勇者雷登又係好耐無見過了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞