[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
日文限定版比香港版多左啲咩 點解貴咁多既

佢隻GAME入面已經有齊參戰作品既歌(VOCAL)

係佢送d歌比你,但都係要自己入落機度做custom soundtrack
有geass

紅連一隻打天下

粉紅蘭斯洛特打天下

會員C.C召喚

一定係top ace

cc必出脱力女神
有geass

紅連一隻打天下

粉紅蘭斯洛特打天下

晨氣樓機就型
但實戰就..........

高文型好多

仲有老婆二人駕駛
中文同上次V 一樣都無限定版?
見有飛雲同nadia有d 想要,
即係想支持都唔得了
即係想支持都唔得了

買雙版本
日文限定版比香港版多左啲咩 點解貴咁多既

佢隻GAME入面已經有齊參戰作品既歌(VOCAL)

係佢送d歌比你,但都係要自己入落機度做custom soundtrack

我V 買PSV版入埋,PS4 要
今集最希望有甲兒鐵也合體技
話哂故事都係舅父關係

索系機戰響合體技方面成日偷懶
唔好咁大期望

合體技要新畫邊會咁好心機呀

特急五運火龍都無啊,幾時到鐵甲?
任系多合技
索系合技? 咩黎ga?

bx alex騎士團無合體技
有geass

紅連一隻打天下

粉紅蘭斯洛特打天下

晨氣樓機就型

唔係用佢個戰術指揮架咩

部機咁型
但無論動畫同game都係垃圾

再世好強

再世佢招MAP 好勁喎,同埋我發現X 好似好多神級map 炮機, ZZ, Wing, 路路修, 魔裝機神。。。。冇記錯hi-nu 都係有map

zz,wingzero,安琪,特急,妹控修,正樹

hinu未必有

粉紅蘭斯洛特打天下

晨氣樓機就型

唔係用佢個戰術指揮架咩

部機咁型

再世好強

再世佢招MAP 好勁喎,同埋我發現X 好似好多神級map 炮機, ZZ, Wing, 路路修, 魔裝機神。。。。冇記錯hi-nu 都係有map

hinu未必有

可能學sf整個敵我識別map
w 部宇宙騎士招連鎖性反物質炮係咪癲
個範圍大到你
w 部宇宙騎士招連鎖性反物質炮係咪癲
個範圍大到你

由美根本bug黎

第四次
不過嗰時得三歲幾,乜都唔識,見到機械人覺得幾得意就鳩玩,自此就入咗無底洞

細個對機械人動畫冇太大興趣
睇過都唔記得哂
係小六突然開始迷高達再入機戰坑
不過都係玩新世代機會
以前冇語音仲要冇得飛戰鬥打好耐
所以好想第4次/F+FF/ALPHA1+外傳 是旦一隻REMAKE

我係第二次G>SS版F,FF>alpha系列
嗰陣打F無得飛戰鬥動畫(特別係敵turn)
經常打到訓著
啲戰鬥對白識背

也爹lu,也爹lu sor

DC兵/親衛隊 被打爆D悲鳴叫得好入肉

島田兵你估流

嗚...嗚呀呀呀呀~~~~~

島田兵、勇者兵

粉紅蘭斯洛特打天下

晨氣樓機就型

唔係用佢個戰術指揮架咩

部機咁型

再世好強

hinu未必有

可能學sf整個敵我識別map

應該係個碌大炮喎
當然佢學ff咁改爆牛油炮送map都幾好
有生之年可唔可以見到破邪大星 + 機動武鬥傳 + 膠佳架一齊出現

當年電童都好正

機戰D真係小學雞困時 世界級困難
打到18關已經卡 迫住重新打
每關改造都要諗過度過
最後打電童最後一關 一turn要打死兩隻厚血真係...
即係想支持都唔得了

買雙版本

雙版本無雙獎盃,
有都有得諗諗 ,
nbgi 點解咁唔醒目.
有生之年可唔可以見到破邪大星 + 機動武鬥傳 + 膠佳架一齊出現

當年電童都好正

每關改造都要諗過度過

電童係R

但R係偏簡單
我都唔知佢邊度出錯

當年電童都好正

每關改造都要諗過度過

電童係R

但R係偏簡單
我都唔知佢邊度出錯

自膠 係講緊D同R

當年電童都好正

每關改造都要諗過度過

電童係R

但R係偏簡單
我都唔知佢邊度出錯

講開又講機戰D真係偏難

當年電童都好正

每關改造都要諗過度過

電童係R

但R係偏簡單
我都唔知佢邊度出錯

講開又講機戰D真係偏難

因為當初設定搞到裝甲值有等於無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞