[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
諗返起
V個程度真係太簡單
只要d隱藏關開返starter mode
穩入$50000 同 500TacP

敵turn可以我地開精神已經係easy game啦
諗返起
V個程度真係太簡單

所以呢啲同tacp point我禁晒
諗返起
V個程度真係太簡單

所以呢啲同tacp point我禁晒

多數都係努力幸運應援祝福
再唔係就唔記得開集中開番s/l少次咁解
無事做V待遇都算係咁啦,又有招boss用技
bonus cheat級,GN光劍玩到迪祖SE-R重現咁
係無決定打姐
希望x部主角機勁番d,唔好再係真實系啦
我想要超級系
我想要超級系

收到風係金子一馬設計
我想要超級系

收到風係金子一馬設計

唔識 有咩機械人作品
想問睇過聖戰士既,佢算唔算多主角故事?

座間翔、托托、瑪貝兒(女主)
以前打機戰托托必定係隱藏角色,死既時候段自白諗起都可惜,因為太想同阿翔比較而變成敵人
我想要超級系

收到風係金子一馬設計

唔識 有咩機械人作品

@3隻甲由
我話機設係海老川就真
反正都係9up
我想要超級系

收到風係金子一馬設計

唔識 有咩機械人作品

@3隻甲由
我話機設係海老川就真
反正都係9up

希望係魔幻系主角,OG除左魔裝機神幾乎無出過

以前打機戰托托必定係隱藏角色,死既時候段自白諗起都可惜,因為太想同阿翔比較而變成敵人

放心
黑富野作

我反而想知黎緊阿寶打聖戰士版黑色三連星個陣會唔會有特殊對話
我想要超級系

收到風係金子一馬設計

唔識 有咩機械人作品

@3隻甲由
我話機設係海老川就真
反正都係9up

講起魔幻系

成日想霸王大系龍騎士入機戰
我想要超級系

收到風係金子一馬設計

唔識 有咩機械人作品

@3隻甲由
我話機設係海老川就真
反正都係9up

講起魔幻系

NEO
我想要超級系

收到風係金子一馬設計

唔識 有咩機械人作品

@3隻甲由
我話機設係海老川就真
反正都係9up

講起魔幻系

NEO

真係有人會skip 左任記主機上出嘅機戰
我想要超級系

收到風係金子一馬設計

唔識 有咩機械人作品

@3隻甲由
我話機設係海老川就真
反正都係9up

講起魔幻系

NEO

真係有人會skip 左任記主機上出嘅機戰

我就算無玩都起碼會睇咩作品參戰
到今日 我都仲係覺得唔明點解會有手制V份
除左素材問題 我真係諗唔透
玩左咁多年機場, 其實除咗機戰A, 仲有邊隻真係重制過?

不過加陣呢啲game 都係得返班老鬼玩, 重制都可能係條出路

ws compact 2三步曲 >> ps2 impact
sfc 第2,第3,ex 都有喺PS 重制

真是定頂順2,3難度但又想了解劇情玩返PS 既 complete box 都不失為一個好選擇

想玩舊系列就
CB入面既2 3 EX
之後就駁4或者F+FF
F+FF同CB同系統 我比較推薦
但我想講CB入面既3都係好撚難

以前表哥送咗隻PS complete box我玩
最有印象就係第二次說得咗果堆人物隔幾關就走幾個 同埋有正樹第一次出場
玩埋EX就入咗魔裝坑

就算係cb既第二次都有d難度
亂衝亂撞都係實死
一開波仲要得5改
按錯,我想講應該你打既係3B線掛
但我覺得最辛苦既反而係第一篇 (地上篇),火力唔夠,經常要靠閃光高達、三一、古鐵做主力

直到彈劾凰歸隊先勁,飛影系列冇合體就要靠黑獅子

至於宇宙篇順暢到⋯一開波有地上篇改過既巨靈神、斷空我、珍寶3,之後仲成日有羅姆大哥支援,係得第二次打原生種環較難

應該唔係3b
似係第1章 白熱之終章
超獸機神堆植物

覺得唔算
仲有你係唔係數少佐シーナ女王

素材問題已經夠啦
V首周銷量好似 PS4 10萬, PSV 8戰

素材問題已經夠啦
V首周銷量好似 PS4 10萬, PSV 8萬
大家入坑作係邊隻?
我係gb嘅第二次G
大家入坑作係邊隻?
我係gb嘅第二次G

metoo
第2次G→J→W→K→L→F/FF→V
中間成咋冇玩過
想知中文係咪都有限定版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞