[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike

好掛住3兄弟
最怕CYBASTER 係x入面最勁個招得CosmoNova 仲要得一發

嗰陣第一次玩OG, 成日留住招cosmo nova, 怕之後仲有boss出

冇憑依最強果招就係cosmos nova
除非跟魔裝系列設定用MP/PN
如果唔係就真係好似OG咁出得一次

好掛住3兄弟

一出就要出哂3部
V 四大天皇 特急 天使 萬能俠 同 Eva 勁到冇譜
今集得 Eva 冇份
天使應該弱會 等復國食佢個位
Perfect G-self 定位應該好勁

天使講緊ange?
ange屈高機動+map
唔nerf呢兩樣都仲會係一線既

ACE效果令佢勁上加勁..

V 既效果係

出擊時SP追加25%命中閃避+15%
今集得 Eva 冇份

BUDDY COMPLEX同龍神丸應該勁到癲
但天使都比唔到當年z1既桂木桂果種屈機程度我睇
上集真係超級系無雙,連arx8都唔算太夠力

好掛住3兄弟

如果無合體技呢三隻嘢我都好少出
今集得 Eva 冇份

天使講緊ange?

V 既效果係

v 真係勁到喊
好出某年出下keroro 咁 制造話題仲好
不過今次都好成功制造話題 冇三一
可唔可以搵次出返宇宙騎士 以前玩覺得隻野好撚勁

但係隻keroro真係得個睇字,用黎吸新血

機動警察仲衰,廢既

出機動警察可以突顯政府有幾廢,然後拉線去旋風寺財團果邊開發勇者警察,仲有 出威利博士

以前舊登有人講出機動警察有咩武器
警棍 1500
左輪手槍 2000
笑死

2號機有散彈槍

好掛住3兄弟

隻大佬好勁喎
今集得 Eva 冇份

天使講緊ange?

登霸 紅蓮聖天八極式 Villkiss
唔該今集加返d難度

好掛住3兄弟

隻大佬好勁喎

大佬同宿敵之後加盟勁到
今集得 Eva 冇份

天使講緊ange?

V 既效果係

v 真係勁到喊

我玩V既時候最高擊墜數就係佢
最攞命真係招map
龍神丸會唔會出哂D型態?

應該會啦,限定版封面係龍王丸
PV仲有火美子部忍唔知咩丸

佢無講有無連埋魔神英雄傳2

有既就肯定有龍星丸\

如果剩係得1

就算啦...

1 都有up grade做龍王丸,可能有埋鋼衣龍王丸
今集得 Eva 冇份

天使講緊ange?

V 既效果係

v 真係勁到喊

最攞命真係招map

今集點都會微調下掛
估會由天皇級跌至一線級
如果唔係登霸果D 冇得 Show off

好掛住3兄弟

隻大佬好勁喎

大佬同宿敵之後加盟勁到

同宿敵招合體技係MX低消費超高輸出,唔出唔得
希望今集有返三人隊伍
如果唔係同v z3 無分別

好掛住3兄弟

隻大佬好勁喎

大佬同宿敵之後加盟勁到

係。。。合體技+魂 2.5倍攻 打5,60000
今集得 Eva 冇份

天使講緊ange?

V 既效果係

v 真係勁到喊

最攞命真係招map

我用得好少wo
用得最多反而係zero同新自護,新自護跟本係無恥
我以前玩果套
有冥王計劃 同 翼神傳說 都好正
其實有f91同海盜 即係有兩個西布朗
有帝皇又有zero,會有兩個甲兒
點解會咁,因為有BUDDY COMPLEX
有睇套野都知個女主角會無限輪迴,改變過去,BUDDY COMPLEX應該會係主線,做今集既次元震

次元震真是震過返尋味
強制劇情膠水,可唔可以俾返次認真融合世界觀

w個融合公認係神級
近年索系d主角機好似冇出過超級系
今集得 Eva 冇份

天使講緊ange?

V 既效果係

v 真係勁到喊

最攞命真係招map

今集點都會微調下掛
估會由天皇級跌至一線級
如果唔係登霸果D 冇得 Show off

始終ange輸出唔係最top果批
靠機體性能效率搵食唔算過份啦
唔支持下修
我以前玩果套

MX
我以前玩果套

mx最記得就係電童條友拜杜門做師傅
近年索系d主角機好似冇出過超級系

但v果幾部超級系已經打到人地痴線,見到部zero,真係一機當神既feel
真係貴精不貴多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞