[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
完全唔明keep泰坦做乜
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

萬丈個人喺故事做到好多普通人做唔到既野

資金役

唔知點解萬丈一講野,把聲都好似用左擴音器咁

鈴置洋孝

佢配布拉度艦長先係最經典 而家個成田劍絕對做唔到

所以好好珍惜阿寶同馬沙
不過Giant Robo應該都

對上嗰次家用機係咪alpha
GGG本身個定位其實係好幾作之前已經被天元取代左
近期又有勇者特急 真係好難再出返佢
而G高達 印象中主機除左FF之外 有G冇W 有W冇G
除非佢行返 a3 小隊制 如果唔係咁多機點出

有G既話,我一定出哂撲克同盟5子!
人生第一套睇既高達就係 G
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

鈴置洋孝

所以好好珍惜阿寶同馬沙

請珍惜甲兒同龍馬

得64同ALPHA出過
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

鈴置洋孝

所以好好珍惜阿寶同馬沙

請珍惜甲兒同龍馬

呢2個我緊珍惜
但機戰都已經搵左接捧人

資金役

鈴置洋孝

所以好好珍惜阿寶同馬沙

請珍惜甲兒同龍馬

呢2個我緊珍惜
但機戰都已經搵左接捧人

得寶少企得穩
其實唔計劇場版/續集,參戰作品其實唔多
唔知有生之年可唔可以睇到魔神皇帝同真三一出合體技
重要係shin shine spark同kaizer nova

得64同ALPHA出過

橫山光輝走得太早,但唔係佢出左事, OG 又未必可以搞到而家咁
世事真係好奇妙
重要係shin shine spark同kaizer nova

機戰W幫到你

機戰W幫到你

W招Dynamic Special唔係用nova

機戰W幫到你

W招Dynamic Special唔係用nova

照咁計既話
真三一都只係用getter beam

睇過無敵三乘一揮手

呢套幾唔三一嘅三一其實機設都還可以
15/12/2017(五),負責《魔神英雄傳》總監督的井內秀治將離世一年(https://e-stories.jp/case/case_12/)。

與此同時,魔神英雄傳終到入到機戰!

返咗創界山

睇過無敵三乘一揮手

以前買過隻玩具,記得部反派係黑色,好似叫OX
15/12/2017(五),負責《魔神英雄傳》總監督的井內秀治將離世一年(https://e-stories.jp/case/case_12/)。

返咗創界山

係咪真係因為佢過左身魔神英雄傳先入到機戰

睇過無敵三乘一揮手

睇過無敵三乘一揮手

自膠
GGG本身個定位其實係好幾作之前已經被天元取代左
近期又有勇者特急 真係好難再出返佢
而G高達 印象中主機除左FF之外 有G冇W 有W冇G
除非佢行返 a3 小隊制 如果唔係咁多機點出

問題係天元其實係好難夾故事除非你又玩時空轉移個D
仲未計天元又有時間呢個問題
老實講勇者王夠大路百搭好多
揾番勇者系列頂佢個位仲現實D分分鐘

返咗創界山

傳聞佢生前唔想畀魔神同魔動入嘛

返咗創界山

傳聞佢生前唔想畀魔神同魔動入嘛

咁幾時到廣井王子
有魔神英雄傳好吸引
但又係唔知買PS4定PSV版好⋯
點解唔出switch 版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞