[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
冇電童 不了

好似以後都唔會有
唔知個聲優定製作人同寺田反左面
冇電童 不了

好似以後都唔會有
唔知個聲優定製作人同寺田反左面

係制作人反臉仲點會有天使與龍

應該係唔想買一堆授權 就為左出fa電童
希望今集有馬沙出嚟搞轉串下party
上集機戰V 宇宙大和號真係好正, 沖田個演出好深刻, 今場竟然冇拎返出黎用

不過艦隊最後死左, 冇理由出黎死多次
希望今集有馬沙出嚟搞轉串下party

睇下會唔會換機
冒險少女淨係出部艦?
咁娜汀亞做d咩?
掛住超力電磁俠同G Gundam
萬年宗介同明人都無
Cybaster

今次憑依九成冇
一黎我就唔信佢早過og
二黎戰鬥力問題
得番招式問題
係沿用舊/OG系列 定用魔裝系列已經rank up晒招

九成又係機戰f 時代個d 招ga la,
好似上次曉擊霸轟格殊咁,
當懷念第4 次/ff la.

不過可以咁早出場個map 削血同賺錢係好有用的.

咁即係og1個堆招
唔好話二刀亂舞 普通亂舞都唔會有
睇下今次會唔會好似2og咁
上次兇鳥佢地好似第4次咁後面先加招
風魔學第4次咁都仲好D
如果行F+FF路線 就一開始冇得用map

其實ogmd都講正樹個故完左,打完巨人族,憑依過,但d精靈已經無灑,所以og 9成都無憑依用
東方不敗消失左幾耐
Cybaster

今次憑依九成冇
一黎我就唔信佢早過og
二黎戰鬥力問題
得番招式問題

咁即係og1個堆招
風魔學第4次咁都仲好D

其實ogmd都講正樹個故完左,打完巨人族,憑依過,但d精靈已經無灑,所以og 9成都無憑依用

仲有黑正樹
有 g gundam同鐵血唔出,出乜鳩復國呀!
對我黎講 今集應該skip得
對我黎講 今集應該skip得

對我黎講,PSV又多隻game可以儲
佢老母 我想見返勇者王 東方不敗 鐵甲威龍姐
無真三一
無真三一
無真三一

對上嗰隻齊真三一同魔神皇帝係咪第三次alpha?

機戰W
作品都其次
最冇吸引力係D素材已經第6次重用
由第2次Z到依家每次改少少就算

機戰W

好耐冇見過Final Dynamic Special
Cybaster

今次憑依九成冇
一黎我就唔信佢早過og
二黎戰鬥力問題
得番招式問題

咁即係og1個堆招
風魔學第4次咁都仲好D

今次唔關OG事
比風魔威下都得掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞