[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
仲有eva已經成日出,但係新劇場版啲劇情根本寫唔到,z3初號機覺醒完次元震走佢,三十幾四十關震返返嚟,同你講Q劇情已經因時間關係完咗

新版eva未完根本唔應該入
次次出黎都唔知做乜鳩
龍神丸招式list係咪得1行,登龍劍

細個睇已經無咩印象

淨係記得由美子,唏吔等我變身先

龍雷拳,龍牙拳,炎龍拳。最舊嗰部可以射條鏈出黎。龍王丸可以變雀

原來仲有咁多招

放心。就算佢無乜招機戰都會俾招格鬥你

再唔係加招 登龍劍(full power)

連續攻擊

創界山七層七個形態

得魔1
布拉度因為有UNICORN總算有成田劍取代左, 萬丈就真係無可取代
仲有eva已經成日出,但係新劇場版啲劇情根本寫唔到,z3初號機覺醒完次元震走佢,三十幾四十關震返返嚟,同你講Q劇情已經因時間關係完咗

次次出黎都唔知做乜鳩

有EVA既話寧願佢出返舊版
完全唔明keep泰坦做乜
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

萬丈個人喺故事做到好多普通人做唔到既野

資金役

唔知點解萬丈一講野,把聲都好似用左擴音器咁

舊時超級系所有語音都係咁
鈴置洋孝過左身點同你錄返新語音

超級系自帶回音傳統黎

其實萬丈原先個故事都唔差
講復仇既
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

無萬丈同dc無batman
marvel無ironman一樣
布拉度因為有UNICORN總算有成田劍取代左, 萬丈就真係無可取代

因為泰坦3冇打算過REMAKE姐
如果有應該都好似波蕾咁搵人替
點解d人咁鐘意問點解冇乜乜乜作品

點解d人咁鐘意問點解d人咁鐘意問點解冇乜乜乜作品

大致上都係果幾句

點解冇XXXX
點解又有XXXX
XXXX出場太多
點解唔重制XXXX
不過我都同意間中比萬丈抖下
得佢又冇珍寶3硬係差D
更加唔好講冇G7

唔出勝平就冇咗招合體技
Z2佢地三個有幾招合體技真係用得幾過癮

次次出黎都唔知做乜鳩

舊劇場版打量產機真伙痴撚線咁正
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

超級系自帶回音傳統黎

其實萬丈原先個故事都唔差
講復仇既

最記得成日要打部巨型坦克
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

原來係咁

要有曬所有版權作先岩佢地

今次有天元已經問少咗樣架啦

講熱血天元真係拍馬追唔上真三一 Gunbuster呢D

不嬲都唔鐘意天元嗰隻鳩叫熱血

我都鍾意 gunbuster 多d, 但係其實同天元都算係一脈相承啦

都係Gainax
同埋天元本身好多位都係致敬呢堆元祖級熱血作品

個人覺得天元得奇坦去攬炒果幕先做到熱血+感人

要有曬所有版權作先岩佢地

今次有天元已經問少咗樣架啦

講熱血天元真係拍馬追唔上真三一 Gunbuster呢D

不嬲都唔鐘意天元嗰隻鳩叫熱血

我都鍾意 gunbuster 多d, 但係其實同天元都算係一脈相承啦

都係Gainax
同埋天元本身好多位都係致敬呢堆元祖級熱血作品

個人覺得天元得奇坦去攬炒果幕先做到熱血+感人

剋夫

大致上都係果幾句

點解冇XXXX
點解又有XXXX
XXXX出場太多
點解唔重制XXXX

除左g gundam好耐無出過場之外

eva 連續出左幾集
ggg bx出過
呢兩隻真係問乜鳩

次次出黎都唔知做乜鳩

舊劇場版打量產機真伙痴撚線咁正

新版EVA真係好on9,好似V咁,未完又接唔到落Q,覺醒初號機控制到 仲要夾硬整埋部13號機落去

大致上都係果幾句

點解冇XXXX
點解又有XXXX
XXXX出場太多
點解唔重制XXXX

eva 連續出左幾集
ggg bx出過
呢兩隻真係問乜鳩

唔係引戰
任系機戰有D人係會自動SKIP左
宇宙騎士 帝皇戰記 電童 索斯機械獸

其中一部再出我都覺得好撚正

大致上都係果幾句

點解冇XXXX
點解又有XXXX
XXXX出場太多
點解唔重制XXXX

eva 連續出左幾集
ggg bx出過
呢兩隻真係問乜鳩

唔係引戰

個問題就係班人自己skip左 之後屌人唔出
宇宙騎士 帝皇戰記 電童 索斯機械獸

其中一部再出我都覺得好撚正

帝皇戰記+索斯機械獸=傳說中既K
不過K係村雨長牙獅唔係超重劍

大致上都係果幾句

點解冇XXXX
點解又有XXXX
XXXX出場太多
點解唔重制XXXX

eva 連續出左幾集
ggg bx出過
呢兩隻真係問乜鳩

唔係引戰

個問題就係班人自己skip左 之後屌人唔出

呢個真係好ON9
宇宙騎士要出既話都要盡返喇
森川子安都已經唔係後生
仲有D配角都年事已高
宇宙騎士要出既話都要盡返喇
森川子安都已經唔係後生
仲有D配角都年事已高

森川應該嗌唔爛支咪喇
好想睇革命機入機戰
睇下故事會點改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞