[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
點解d人咁鐘意問點解冇乜乜乜作品

要有曬所有版權作先岩佢地

最好近年新作一套都冇
eva ggg g高達個堆齊晒
問個d十成九剩係玩版權作

咁玩返ALPHA MC呢D咪得

問個d on9 有冇玩過alpha mx f 呢個都已經係問題

最好近年新作一套都冇

玩oe啦 一次過搞掂哂

今次有天元已經問少咗樣架啦

講熱血天元真係拍馬追唔上真三一 Gunbuster呢D

不嬲都唔鐘意天元嗰隻鳩叫熱血

我都鍾意 gunbuster 多d, 但係其實同天元都算係一脈相承啦

有D位係幾正
但平時真係燃唔起

ok 啦
啱新世代人睇
我鐘意ggg多d

最好近年新作一套都冇

玩oe啦 一次過搞掂哂

佢地會話3d model核突
冇ggg

最好近年新作一套都冇

無近年作品呻一兩句真係無乜所謂(鐵血又真係近咗啲,三明死忌都未夠一年)

吓吓問eva ggg g gundam真係好撚煩

續咩集
佢家陣似UBI式年貨就真

不過相對BX同埋天獄篇
上集V的銷量係有反彈

因為有中文版?
我第一次玩機戰(非OG)睇故事睇得咁開心,
爆機後仲意猶未盡搵左成套大和號出黎睇

btw, 睇到下面果度真係

Btw 有龍王號
即係某鳥人要死

可以改成退回後台既

雀仔邊有死過
魔1佢本身係敵人後尾加入,魔2都無事有出黎幫手,超魔無出場姐

隻雀死左個靈魂同龍神號合體先係龍王號喎

你講部機
空神丸開頭係爆左跟住有得出龍王丸。但後尾復活返變空王丸。最終戰全魔神著聖衣

魔神2都有新星空神丸,但魔2佢最尾有無爆到我唔記得。但雀仔肯定無死到
完全唔明keep泰坦做乜
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

最好近年新作一套都冇

咁玩返ALPHA MX呢D咪得

最好近年新作一套都冇

無近年作品呻一兩句真係無乜所謂(鐵血又真係近咗啲,三明死忌都未夠一年)

真係忍唔住下鳩班撚樣
大佬咁多機人番 比其他作品都得掛
下下問ggg eva g高達
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

萬丈個人喺故事做到好多普通人做唔到既野

最好近年新作一套都冇

玩oe啦 一次過搞掂哂

佢地會話3d model核突
冇ggg

oe畫面以psp嚟講算係咁啦,唔計on9 lv補正同埋刷刷刷都算好玩
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

專救女角

最好近年新作一套都冇

真係忍唔住下鳩班撚樣
大佬咁多機人番 比其他作品都得掛
下下問ggg eva g高達

想回味大可以玩番舊作品

我都鍾意 gunbuster 多d, 但係其實同天元都算係一脈相承啦

都係Gainax
同埋天元本身好多位都係致敬呢堆元祖級熱血作品
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

第一次玩機戰?
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

唔知點解萬丈一講野,把聲都好似用左擴音器咁
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

資金役
仲有eva已經成日出,但係新劇場版啲劇情根本寫唔到,z3初號機覺醒完次元震走佢,三十幾四十關震返返嚟,同你講Q劇情已經因時間關係完咗
不過我都同意間中比萬丈抖下
得佢又冇珍寶3硬係差D
更加唔好講冇G7
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

鈴置洋孝
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

舊時超級系所有語音都係咁
鈴置洋孝過左身點同你錄返新語音
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

資金役

舊時超級系所有語音都係咁
鈴置洋孝過左身點同你錄返新語音

超級系自帶回音傳統黎
龍神丸招式list係咪得1行,登龍劍

細個睇已經無咩印象

淨係記得由美子,唏吔等我變身先

龍雷拳,龍牙拳,炎龍拳。最舊嗰部可以射條鏈出黎。龍王丸可以變雀

原來仲有咁多招

放心。就算佢無乜招機戰都會俾招格鬥你

再唔係加招 登龍劍(full power)

連續攻擊

創界山七層七個形態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞