[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
冒險少女淨係出部艦?
咁娜汀亞做d咩?

去冒險

係唔係冇左EVA, 搵住同作者作品頂住先
其實成件事好九唔搭八

再離譜初音都出過啦

初音果隻本身係Virtual On機
不過Crossover機咁解
冒險少女淨係出部艦?
咁娜汀亞做d咩?

去冒險

其實成件事好九唔搭八

再離譜初音都出過啦

初音係出玩具
飛雲!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
買硬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好耐無喺機戰聽神谷明把聲了

仲有超力電磁俠都好耐無見

仲有如果你地可以好似兩代斷空我咁共同演出就正

比較不滿係鐵甲萬能俠衝擊篇已經喺PS系機戰連續出左好多次,鍾意都用到厭雖然無啦啦整個帝皇萬能俠你用

或者咁樣講啦,鐵甲萬能俠衝擊篇係「新世代機戰」嘅御三家

基本上佢係取代咗初代嘅鐵甲萬能俠正選嘅位置

高達 寺田定BANDAI都未諗到個先係坐正...

UX,BX 寺田想SD系坐正,尤其BX 你見到SD 外傳既CUT IN 係用心過00.

我諗SEED系坐正大機會過SD系坐正
幾時先擺返成個魔裝機神落去呀
我要古蘭修呀
縮退炮呀

擺返個原設定故事落去
風之魔裝機神西巴斯達大戰武裝機甲士古蘭修
最後次元烈風狩狼哉出面調停
冒險少女淨係出部艦?
咁娜汀亞做d咩?

去冒險

其實成件事好九唔搭八

再離譜初音都出過啦

初音係出玩具

但本質上都係機械人所以Save
冒險少女淨係出部艦?
咁娜汀亞做d咩?

去冒險

其實成件事好九唔搭八

再離譜初音都出過啦

初音係出玩具

就係呢隻艦就封面以為大和號
其實有冇敵役

但今次竟然冇左真三一,反而我覺得泰坦3出得太多,換下電磁俠/大空魔龍/勇者雷登咪幾好

仲等緊新舊大空魔龍共演
川上倫子

呢個都好,但最不滿都係出復國,唔出g gundam /鐵血

復國應該等出完劇場版再出仲好...

鐵血等多年啦

出sd系先啦

入機戰要排隊架嘛,條隊的確係輪到G 復國,雖然我都好想有鐵血可以打爆鬍騷佬

咪玩,全高達動畫tv黎講
force排先過復國
計埋ova

戰國傳,外傳聖機兵,arms都排先過復國

不嬲唔計SD
3DS都係出三國先返轉頭出返騎士

SD fans 唔知點解好多都好撚惡

不過我都想係高清機戰見到SD
冒險少女淨係出部艦?
咁娜汀亞做d咩?

去冒險

其實成件事好九唔搭八

再離譜初音都出過啦

初音係出玩具

其實有冇敵役

有就係有
不過要點夾我都想睇下
戰力問題都幾大下

但今次竟然冇左真三一,反而我覺得泰坦3出得太多,換下電磁俠/大空魔龍/勇者雷登咪幾好

仲等緊新舊大空魔龍共演
川上倫子

鐵血等多年啦

出sd系先啦

入機戰要排隊架嘛,條隊的確係輪到G 復國,雖然我都好想有鐵血可以打爆鬍騷佬

force排先過復國
計埋ova

不嬲唔計SD

g gen 同機戰谷得起都係因為sd

但最大功臣偏偏要廿年後先參戰

UX同BX終於係機戰參戰,諗住今次會有機會hd機戰出現

偏偏又俾人打尖

鐵血等多年啦

出sd系先啦

force排先過復國
計埋ova

不嬲唔計SD

g gen 同機戰谷得起都係因為sd

但最大功臣偏偏要廿年後先參戰

UX同BX終於係機戰參戰,諗住今次會有機會hd機戰出現

偏偏又俾人打尖

SD系列貌似歸左係任系機戰條隊

PS4就唔好捻太多了

其實成件事好九唔搭八

再離譜初音都出過啦

初音係出玩具

其實有冇敵役

有就係有
不過要點夾我都想睇下
戰力問題都幾大下

睇嚟真係有人未睇過

https://youtu.be/7XWLIttDmZU
都係果句 威龍戰紀 G高 勇者王去撚左邊呀

我唔介意你出得難d啵 依家集集都咁易玩

出太難又引唔到新血
但係而家機戰都已經係老人game
佢都唔知顧得邊樣

出太難又引唔到新血
佢都唔知顧得邊樣

出乜撚野難d姐
出難d又俾班仆街柴台話唔夠F難BLABLABLA

出太難又引唔到新血
佢都唔知顧得邊樣

hard mode 0 改 全sr好難wow
好想佢出番破邪大星 希望唔洗等個孫燒比我

出太難又引唔到新血
佢都唔知顧得邊樣

根本惡性循環…

銷售跌數,要節省經費用舊素材粘貼下
玩家唔gur 唔幫襯,銷售又跌數…

已經未計而家d 人唔buy 機人番…

出太難又引唔到新血
佢都唔知顧得邊樣

你咪自制難度囉
全sr, 零改,任君選擇

其實成件事好九唔搭八

再離譜初音都出過啦

初音係出玩具

其實有冇敵役

有就係有
不過要點夾我都想睇下
戰力問題都幾大下

睇嚟真係有人未睇過

https://youtu.be/7XWLIttDmZU

套野個名同黑妹出事

出太難又引唔到新血
佢都唔知顧得邊樣

根本惡性循環…

總覺得V同X(登場作品大致上差唔多?)係B廠為出日本以外市場出中文版但係又唔捨得買多幾套/系列動畫版權?

出太難又引唔到新血
佢都唔知顧得邊樣

根本惡性循環…

以前機人番CARRY機戰
之後機戰CARRY番冷門機人番轉頭
依家真係兩邊一齊頹
望佢個勢家陣有年貨化CAP水傾向

出太難又引唔到新血
佢都唔知顧得邊樣

根本惡性循環…

後生仔女嗰啲好似直頭唔睇機人番
就算睇都唔係因為部機

出太難又引唔到新血
佢都唔知顧得邊樣

根本惡性循環…

總覺得V同X(登場作品大致上差唔多?)係B廠為出日本以外市場出中文版但係又唔捨得買多幾套/系列動畫版權?

以後多數中日同步架喇
而且機戰積弱想好似Z咁咁多版權作冇可能架喇
漢化係咪叫飛雲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞