[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=s4naZLdMp4o

BTW片尾新機人番

笑到仆街

w d人會話冇eva g高達 天元 電童

天元拍埋GGGG 宇宙騎士冇得比

留意到呢位手足成日踩低天元

咁天元拍埋呢D度真係差D喎
我要踩就直頭話佢唔好睇啦

天元係機戰最美好既時光比z2 搞衰左, 受PSP機能所限冇撚哂啲熱血語音對白。。仲要比眼鏡廠滋牙膏分3集先出哂。。乜撚熱血都冇哂

講起W, 我最欣賞係佢啲BGM, gundam seed 用find the way 真係正到仆街

希望x既天元個劇情夠完整夠熱血

...
冇睇參戰作品?
如無意外天元係得機體參戰/後日談

冇完整睇曬直播,有冇講過邊d係後日談性質參戰?
不過我覺得有心嘅話,異世界+天使與龍兩個地球嘅設定係好啱天元發揮,至少比z2合理好多先
天元個結尾都幾難出後日談
施蒙都已經收山留部機畀兩個細路

諗返起又想睇多次
玩緊og md
j劇情魔改到咁 雖然原作都測

特登將兩個綠川擺同一格
特登將兩個綠川擺同一格

無哂 00 SEED 獨角
都有綠川 真親生仔
特登將兩個綠川擺同一格

都有綠川 真親生仔

wingzero ew可能真係多支炮
FF果時帝王有冇刀
雙刀唔係OVA打暗黑大將軍出咩
FF果時帝王有冇刀

有把劍定唔知刀
應該一格距離
唔記得係唔係雙刀
FF果時帝王有冇刀

有把劍定唔知刀
應該一格距離
唔記得係唔係雙刀

冇野喇岩岩搵返ALPHA果時都有膊頭劍

班hardcore fans都係為左og而買版權機戰架姐
就算好似z3咁上半已經屌到反皮,下半出左大家一樣屌住買

不要再說了

寺田白頭髮出曬黎
其實我好怕有一日B財覺得呢個系列開始蝕大錢索性end左srw project
咁樣到時大家都仆街了

其實寺田好積極同機戰續命 今集X明顯有參考到之前問卷調查

寺田盡左力啦
今次呢集機戰同上集相隔唔遠
所以係就係多重覆野
但總算比左d新野大家止下癮
唔會咁快冷卻個熱誠

擠牙膏玩年貨認真其實OK

+1
冇乜預算個陣整個F/alpha重製出黎都夠玩多10年8年

呢個正啊
完全唔明keep泰坦做乜
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

斷空光牙劍 乞嗲吔lu 些
如果機戰依家仲會Remake既話咪滿足到哂D人
尤其W

remake f 啦,加個skip 動畫都夠
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

3DS唔知BX定UX係有重戰機

重戰機上次有份係gc/xo,
應該無乜人玩過

打過F嘅都可以算係骨灰級玩家

想當年打F, 重戰機 d敵人甲又厚又有i力場,打到嬲,果時主力用 nu, f91, g, 唔夠揪就放初號機暴走

重戰機堆離人真係煩到仆街....
機戰v限定版係唔係都係得日文
FF果時帝王有冇刀

有把劍定唔知刀
應該一格距離
唔記得係唔係雙刀

冇野喇岩岩搵返ALPHA果時都有膊頭劍

今次跟番機戰本身設定就應該得膊頭拎出黎
但我覺得OVA喺心口拎出黎型d
特登將兩個綠川擺同一格

都有綠川 真親生仔

會唔會識變型
話說有擂台摔角未
大家入坑作係邊隻?
我係gb嘅第二次G

第四次
不過嗰時得三歲幾,乜都唔識,見到機械人覺得幾得意就鳩玩,自此就入咗無底洞

細個對機械人動畫冇太大興趣
睇過都唔記得哂
係小六突然開始迷高達再入機戰坑
不過都係玩新世代機會
以前冇語音仲要冇得飛戰鬥打好耐
所以好想第4次/F+FF/ALPHA1+外傳 是旦一隻REMAKE

我係第二次G>SS版F,FF>alpha系列
嗰陣打F無得飛戰鬥動畫(特別係敵turn)
經常打到訓著
啲戰鬥對白識背

也爹lu,也爹lu sor

DC兵/親衛隊 被打爆D悲鳴叫得好入肉

島田兵你估流
特登將兩個綠川擺同一格

都有綠川 真親生仔

會唔會識變型

應該無,冇左個盾
至於點解冇左,敗榮定ft都無交代
原來BANDAI幫壽屋賣廣告
話說有擂台摔角未

點解我明你講咩

我估一個幾星期應該有
今次個OP集特別快姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞