[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
好想睇革命機入機戰
睇下故事會點改

呢套野真係集集都比到革命感
好想睇革命機入機戰
睇下故事會點改

我都極想
宇宙騎士要出既話都要盡返喇
森川子安都已經唔係後生
仲有D配角都年事已高

森川應該嗌唔爛支咪喇

仲有阿妹都已經唔喺度
有返Dubine Hi-nu同Kaiser vs Zero
宇宙騎士係有d 可惜,
出親都係無語音,
真係好想有一次有語音既見到佢 .
不過Giant Robo應該都
宇宙騎士係有d 可惜,
出親都係無語音,
真係好想有一次有語音既見到佢 .

yes
W型到s
如果機戰依家仲會Remake既話咪滿足到哂D人
尤其W
尤其W

remake第2-第4/F先ok?
尤其W

放煙花都得
尤其W

F、Alpha、W都要整remake啦屌,即買
尤其W

初代果隻HD化
想問下原作歌曲係咪得日文限定版先有?
強烈要求繁中版,ワタル叫飛雲
強烈要求繁中版,ワタル叫飛雲

要求埋對白要有機會黎喇
尤其W

初代果隻HD化

初代出左
尤其W

F同ALPHA要好似IMPACT咁
但APLHA 4集都有D作品鬼隱唔連戲
有魔神英雄傳,終於有翻D意慾買
GGG本身個定位其實係好幾作之前已經被天元取代左
近期又有勇者特急 真係好難再出返佢
而G高達 印象中主機除左FF之外 有G冇W 有W冇G
除非佢行返 a3 小隊制 如果唔係咁多機點出
尤其W

F同ALPHA要好似IMPACT咁
但APLHA 4集都有D作品鬼隱唔連戲

外傳個班X, TURN A鬼隱得好合理WO

但ALPHA2去3 Brain Powerd同Crossbone失左蹤
如果計埋隱藏要素2果時可以救間曼但3最後一關哈曼已經變左鬼同捷度傾計

機戰R

機戰R

啊主機SOR
尤其W

初代果隻HD化

好過冇
完全唔明keep泰坦做乜
人氣已經低架啦
拎部斷空我出黎好過啦

萬丈個人喺故事做到好多普通人做唔到既野

資金役

唔知點解萬丈一講野,把聲都好似用左擴音器咁

鈴置洋孝

佢配布拉度艦長先係最經典 而家個成田劍絕對做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞