[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
Cybaster

今次憑依九成冇
一黎我就唔信佢早過og
二黎戰鬥力問題
得番招式問題
係沿用舊/OG系列 定用魔裝系列已經rank up晒招

九成又係機戰f 時代個d 招ga la,
好似上次曉擊霸轟格殊咁,
當懷念第4 次/ff la.

不過可以咁早出場個map 削血同賺錢係好有用的.

咁即係og1個堆招
唔好話二刀亂舞 普通亂舞都唔會有
睇下今次會唔會好似2og咁
上次兇鳥佢地好似第4次咁後面先加招
風魔學第4次咁都仲好D
如果行F+FF路線 就一開始冇得用map

其實ogmd都講正樹個故完左,打完巨人族,憑依過,但d精靈已經無灑,所以og 9成都無憑依用

今次唔關OG事
比風魔威下都得掛

佢中意點吹都得喇,過crossgate結果又盪失路又好,某個時間點被精靈力彈過來又好,都是佢吹架遮

無錯,
憑依個d 返唔返到黎故事吹兩下就ok,
根本係睇寺田想同唔想.
有舞人繼續買
Cosmo Nova
Cosmo Nova

一炮男

留名
有 g gundam同鐵血唔出,出乜鳩復國呀!

應該等劇場版做完先出……
作品都其次
最冇吸引力係D素材已經第6次重用
由第2次Z到依家每次改少少就算

第2次Z到第3次Z都叫進化左 但係天獄時獄VX就真係一鳩樣
其實有f91同海盜 即係有兩個西布朗
有帝皇又有zero,會有兩個甲兒
點解會咁,因為有BUDDY COMPLEX
有睇套野都知個女主角會無限輪迴,改變過去,BUDDY COMPLEX應該會係主線,做今集既次元震
有睇套野都知個女主角會無限輪迴,改變過去,BUDDY COMPLEX應該會係主線,做今集既次元震

次元震真是震過返尋味
強制劇情膠水,可唔可以俾返次認真融合世界觀
作品都其次

望下機戰個銷量先啦。。。。

屌啦課金game豬籠入水
無限重用最後結果咪一樣越賣越少
呢個唔係藉口囉

nx,超合金,r魂長出長有……
同玩具部合作得更密 仲好啦

明明r魂,超合金,nx 簽左咁多野黎出

機動警察,三一皇帝,武者,騎士,洛克人……

鋼七機體參,應該出托比亞就夠
可能講頭幾關,托比亞同青葉比HINA帶左去過去,咁就合理哂
屌機戰V 我都未打

就出機戰X
對上嗰隻齊真三一同魔神皇帝係咪第三次alpha?

機戰W

只計家用機呢

應該唔會有兩個老西同甲兒

wing zero可能有已經射爆左既槍用
萬年處男今次捉到幾多條女?

妮亞 reco家姐 娜娜莉莉娜

仲有娜汀亞

可能捉埋HINA呢

某人會發癲
佢老母 我想見返勇者王 東方不敗 鐵甲威龍

錯game喎巴打

自膠 係機甲威龍戰紀
作品都其次

望下機戰個銷量先啦。。。。

屌啦課金game豬籠入水
無限重用最後結果咪一樣越賣越少
呢個唔係藉口囉

nx,超合金,r魂長出長有……
同玩具部合作得更密 仲好啦

明明r魂,超合金,nx 簽左咁多野黎出

機動警察,三一皇帝,武者,騎士,洛克人……

好出某年出下keroro 咁 制造話題仲好
不過今次都好成功制造話題 冇三一
可唔可以搵次出返宇宙騎士 以前玩覺得隻野好撚勁

巴打呢隻點拎 細個玩成日用佢 都而家都唔知佢叫咩名

魔装機神

唔該巴打
今集無seed 同鐵血?

魔装機神

唔該巴打

冇 除非佢個參戰作品未出晒啦
萬年處男今次捉到幾多條女?

妮亞 reco家姐 娜娜莉莉娜

仲有娜汀亞

可能捉埋HINA呢

某人會發癲

孝哥又發癲
無三一呢下
真係好想寄刀片俾寺田

魔装機神

唔該巴打

都冇咩可能, 佢之前未出晒會講明仲有後續, 今次封面都出埋

海盜淨係得鋼鐵7人而且冇劇情
kaiser+zero vs 大將軍都係機體參戰

魔装機神

唔該巴打

都冇咩可能, 佢之前未出晒會講明仲有後續, 今次封面都出埋

可唔可以俾返真三一我

次元震真是震過返尋味
強制劇情膠水,可唔可以俾返次認真融合世界觀

v既3個地球我覺得算好了
融合世界觀有d難搞,好似@3咁
明明全地球去緊打外星人,你個古魯謝都要係到玩創世,搞搞震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞