[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
唔諗次元震,機戰暫時都係任系融合得有新意
不過數到最佳得返機戰W

UX講輪迴尚可,首次加入印度神、梵文元素

首先要明白W D作品融合認真難度唔大
至少存在既原因係冇咩大衝突

Alpha3個融合超正
全部最尾都係指向終焉之銀河

除咗seed

eva呢

人類補完計劃好似係為左準備終焉之銀河
不過數到最佳得返機戰W

Alpha3個融合超正

除咗seed

SEED擺2ALPHA其實就冇問題
不過數到最佳得返機戰W

Alpha3個融合超正

除咗seed

eva呢

人類補完計劃好似係為左準備終焉之銀河

係其中一種預防默示錄既方法
有無巴打訂咗隻曉擊霸
有無巴打訂咗隻曉擊霸

成千蚊
上集v 0改全sr都好易
係最後一關中伏

大和號一下map炮

新自護既地圖炮先惡
飛影係唔係已經出唔返係PS
當年WS真係成日等佢黎救全家
再見到時已經出左係UX D畫面滿足唔到

依度都已經有三隻未入過機戰
1991年嘅時候人物排行榜

UX的飛影有另一個稱號就叫做「蘭卡殺手」
今次應該都係出game既同時出埋DLC畀你

唔緊要
肯繼續出就得
我仲想有生之年玩到og 完alpha劇情

講真果句 見到機戰出dlc其實真係唔忍心鬧佢
一黎一集銷量差過一集
為左og既經費 冇所謂既話
大家當支持下又無妨既

班hardcore fans都係為左og而買版權機戰架姐
就算好似z3咁上半已經屌到反皮,下半出左大家一樣屌住買

不要再說了

寺田白頭髮出曬黎
其實我好怕有一日B財覺得呢個系列開始蝕大錢索性end左srw project
咁樣到時大家都仆街了

其實寺田好積極同機戰續命 今集X明顯有參考到之前問卷調查

寺田盡左力啦
今次呢集機戰同上集相隔唔遠
所以係就係多重覆野
但總算比左d新野大家止下癮
唔會咁快冷卻個熱誠

擠牙膏玩年貨認真其實OK

+1
冇乜預算個陣整個F/alpha重製出黎都夠玩多10年8年
鸚鵡螺號

超鐘呢2隻宇宙戰艦
上集v 0改全sr都好易
係最後一關中伏

大和號一下map炮

新自護既地圖炮先惡

攻擊力唔夠=要食戰艦再動
大和號除左期待基本唔洗其他人carry
今次到底有冇主題曲?
好想知巴比倫帝國d人用果隻火炮艦會唔會忠實還原果陣d 咚、咚聲

btw 加埋EVA就正啦,大家都有講南極地底有光之巨人,舊TV真嗣上堂好似有歷史書講過法國有紅色圓盤事件(娜汀亞last boss隻UFO)
好想知巴比倫帝國d人用果隻火炮艦會唔會忠實還原果陣d 咚、咚聲

btw 加埋EVA就正啦,大家都有講南極地底有光之巨人,舊TV真嗣上堂好似有歷史書講過法國有紅色圓盤事件(娜汀亞last boss隻UFO)

一樣係庵野作品
雖然機戰銷量不及以前,
但機戰v 雙版本加埋都係nbgi 2017 最賣得既game .

UX的飛影有另一個稱號就叫做「蘭卡殺手」

唔係特登斬佢 咁岩最就手

一樣係庵野作品

越諗就越想快d用,想知佢故事up乜柒

第一代鸚鵡螺唔識制空,可能會好似V果隻驚爆潛艇咁
無勇者王

可能佢故事同其他作品難接洽
無勇者王

次完震 異世紀
宜家邊有融合劇情
離題一問
機戰V值唔值得一戰?
想買黎玩下
對上一隻有玩已經係ps2 mx
無勇者王

屌咪又係打外星敵人容咩易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞