[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
alpha後最難嘅版權機戰大家覺得係邊隻?
揾一兩隻出X之前打返過下癮

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰
psp 隻機戰AP爆得最多

勇士
ap打到有d嘔血
大家入坑作係邊隻?
我係gb嘅第二次G

第四次
不過嗰時得三歲幾,乜都唔識,見到機械人覺得幾得意就鳩玩,自此就入咗無底洞

細個對機械人動畫冇太大興趣
睇過都唔記得哂
係小六突然開始迷高達再入機戰坑
不過都係玩新世代機會
以前冇語音仲要冇得飛戰鬥打好耐
所以好想第4次/F+FF/ALPHA1+外傳 是旦一隻REMAKE

我係第二次G>SS版F,FF>alpha系列
嗰陣打F無得飛戰鬥動畫(特別係敵turn)
經常打到訓著
啲戰鬥對白識背

也爹lu,也爹lu sor
終於有得用返性戰士
起級奧拿斬!!
希望有雪霸屈機
如果機戰依家仲會Remake既話咪滿足到哂D人
尤其W

放煙花都得

齋講戰鬥畫面

w真係好正
戰鬥演出真係冇得頂
好多人啲招都有收尾畫面
我最撚鐘意

跟住就係z1
好鐘意佢種演出風格
好多機用光束劍唔再係以前咁衝埋去劈下就算

z2不過不失

但z3啲演出真係狗也不屌

v進步好多,但可能人大左,震撼冇以前咁大

btw講咁多都係想佢重製w

w d人會話冇eva g高達 天元 電童

天元拍埋GGGG 宇宙騎士冇得比

留意到呢位手足成日踩低天元

咁天元拍埋呢D度真係差D喎
我要踩就直頭話佢唔好睇啦
金孑一馬
黑天使個個機設?
竟然!

just ff

嚇死

要求唔高,比番超級系主角我就得,頂唔順d真實系

BX輝煌勇者
金孑一馬
黑天使個個機設?
竟然!

just ff

嚇死

BX輝煌勇者

其實響少係真實系定超級系
金孑一馬
黑天使個個機設?
竟然!

just ff

嚇死

BX輝煌勇者

重裝甲真實系
金孑一馬
黑天使個個機設?
竟然!

just ff

嚇死

BX輝煌勇者

似真實系

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

記得有一關最後打泰坦3個boss,用哂啲精神諗住打完,點知原來有第2個形態,仲要底力+hp 回復少,最後磨唔贏要重玩

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

記得有一關最後打泰坦3個boss,用哂啲精神諗住打完,點知原來有第2個形態,仲要底力+hp 回復少,最後磨唔贏要重玩

正想講呢關卡咗好耐都過唔到 隻野仲勁好閃

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

企好位用精神+援攻唔難嘅
btw以前有人講過隻game 0改係爆唔到機

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

我記得最後一關用勝平炸撚死個boss
後來揾番佢個故仔黎睇

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

我記得最後一關用勝平自爆炸撚死個boss
後來揾番佢個故仔黎睇
如果機戰依家仲會Remake既話咪滿足到哂D人
尤其W

放煙花都得

齋講戰鬥畫面

w真係好正
戰鬥演出真係冇得頂
好多人啲招都有收尾畫面
我最撚鐘意

跟住就係z1
好鐘意佢種演出風格

z2不過不失

天元係機戰最美好既時光比z2 搞衰左, 受PSP機能所限冇撚哂啲熱血語音對白。。仲要比眼鏡廠滋牙膏分3集先出哂。。乜撚熱血都冇哂

講起W, 我最欣賞係佢啲BGM, gundam seed 用find the way 真係正到仆街

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

改爆麒麟+魂+係咁再動打死佐
最後boss一round都係咁解決
之前打過gba大概知道要點打

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

後來揾番佢個故仔黎睇

無敵超人個故事簡直係黑富野的超極表現

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

後來揾番佢個故仔黎睇

人間爆彈

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

後來揾番佢個故仔黎睇

人間爆彈

另一個究極體係吉姆王冚宙剷

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰

勇士
ap打到有d嘔血

後來揾番佢個故仔黎睇

人間爆彈

另一個究極體係吉姆王冚宙剷

https://www.youtube.com/watch?v=hevGuPIhrIc
本身唔係幾知勝平套野嗡乜
睇到中途已經笑到仆街
大家入坑作係邊隻?
我係gb嘅第二次G

第四次
不過嗰時得三歲幾,乜都唔識,見到機械人覺得幾得意就鳩玩,自此就入咗無底洞

細個對機械人動畫冇太大興趣
睇過都唔記得哂
係小六突然開始迷高達再入機戰坑
不過都係玩新世代機會
以前冇語音仲要冇得飛戰鬥打好耐
所以好想第4次/F+FF/ALPHA1+外傳 是旦一隻REMAKE

我係第二次G>SS版F,FF>alpha系列
嗰陣打F無得飛戰鬥動畫(特別係敵turn)
經常打到訓著
啲戰鬥對白識背

也爹lu,也爹lu sor

DC兵/親衛隊 被打爆D悲鳴叫得好入肉

放煙花都得

齋講戰鬥畫面

w真係好正
戰鬥演出真係冇得頂
好多人啲招都有收尾畫面
我最撚鐘意

跟住就係z1
好鐘意佢種演出風格

z2不過不失

天元係機戰最美好既時光比z2 搞衰左, 受PSP機能所限冇撚哂啲熱血語音對白。。仲要比眼鏡廠滋牙膏分3集先出哂。。乜撚熱血都冇哂

講起W, 我最欣賞係佢啲BGM, gundam seed 用find the way 真係正到仆街

希望x既天元個劇情夠完整夠熱血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞