[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
梓喵巴你要的洛克人
梓喵巴你要的洛克人

cls
alpha後最難嘅版權機戰大家覺得係邊隻?
揾一兩隻出X之前打返過下癮
梓喵巴你要的洛克人

cls

Alpha外傳

Z嘅ex-hard
成日話啲作品版權貴, 但堆作品都咸豐年前, 唔出呢啲唔通下下出figure tvbox 呃錢咩。但加陣機戰係連呢少少錢都比唔起, 我估真係玩多幾集就收皮。。

話時話, 機械人動畫都死, 其實加陣班細路鍾意啲乜
成日話啲作品版權貴, 但堆作品都咸豐年前, 唔出呢啲唔通下下出figure tvbox 呃錢咩。但加陣機戰係連呢少少錢都比唔起, 我估真係玩多幾集就收皮。。

你淨係講岩一半
話版權貴之前順手去睇下有幾多係B財其實已經有既版權
依家咁樣六成舊野+四成新野
一年出一集其實又真係可以長做長有
機戰V既銷量其實比預期好左

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

impact 真係 cls

你淨係講岩一半
話版權貴之前順手去睇下有幾多係B財其實已經有既版權
依家咁樣六成舊野+四成新野
一年出一集其實又真係可以長做長有
機戰V既銷量其實比預期好左

而家開始出埋中英韓版
離收皮之日仲有段距離

睇埋呢集X既銷量同口碑
就知呢個patten行唔行得通
我自己其實唔係好鍾意打機
買部ps4就真係淨係玩機戰
佢肯咁樣出我絕對歡迎 起碼keep住有新野玩

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰
psp 隻機戰AP爆得最多

impact
咁長我覺得實夠你慢慢玩

咁多集機戰
psp 隻機戰AP爆得最多

最記得2周目開始31萬能俠可以裝12個強化部件
如果機戰依家仲會Remake既話咪滿足到哂D人
尤其W

放煙花都得

齋講戰鬥畫面

w真係好正
戰鬥演出真係冇得頂
好多人啲招都有收尾畫面
我最撚鐘意

跟住就係z1
好鐘意佢種演出風格
好多機用光束劍唔再係以前咁衝埋去劈下就算

z2不過不失

但z3啲演出真係狗也不屌

v進步好多,但可能人大左,震撼冇以前咁大

btw講咁多都係想佢重製w

w d人會話冇eva g高達 天元 電童
尤其W

放煙花都得

齋講戰鬥畫面

w真係好正
戰鬥演出真係冇得頂
好多人啲招都有收尾畫面
我最撚鐘意

跟住就係z1
好鐘意佢種演出風格

z2不過不失

天元拍埋GGGG 宇宙騎士冇得比
金孑一馬
黑天使個個機設?
竟然!
到今日 我都仲係覺得唔明點解會有手制V份
除左素材問題 我真係諗唔透

好似係sony dum錢比眼鏡搞中文化
金孑一馬
黑天使個個機設?
竟然!

just ff
金孑一馬
黑天使個個機設?
竟然!

just ff

嚇死
金孑一馬
黑天使個個機設?
竟然!

just ff

嚇死

要求唔高,比番超級系主角我就得,頂唔順d真實系

rich
梓喵巴你要的洛克人

cls

尤其W

放煙花都得

齋講戰鬥畫面

w真係好正
戰鬥演出真係冇得頂
好多人啲招都有收尾畫面
我最撚鐘意

跟住就係z1
好鐘意佢種演出風格

z2不過不失

天元拍埋GGGG 宇宙騎士冇得比

講起電童
r同mx唔同型態同招
雖然都係得一兩招唔同

我諗如果魔神啲續集之後會入機戰
而家嘅b社我諗唔會再咁好心機每個型態唔同招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞