[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
不過Giant Robo應該都

對上嗰次家用機係咪alpha

得64同ALPHA出過

橫山光輝走得太早,但唔係佢出左事, OG 又未必可以搞到而家咁
世事真係好奇妙

可唔可以講多少少

都市傳說係橫山光輝拍心口/友情價比GR響Alpha參戰
但係佢之後死左,而橫山作品因為明星系統極濃,買GR版權就要同時買埋其他橫山作品的版權,加埋就係天價

點解唔覺marvel咁
一簽簽幾套
不過Giant Robo應該都

得64同ALPHA出過

橫山光輝走得太早,但唔係佢出左事, OG 又未必可以搞到而家咁
世事真係好奇妙

可唔可以講多少少

但係佢之後死左,而橫山作品因為明星系統極濃,買GR版權就要同時買埋其他橫山作品的版權,加埋就係天價

點解唔覺marvel咁
一簽簽幾套

橫山個屋企人出名貪心,被家屬分曬作品,規定買A就一定要其他,所以橫山真係死唔眼閉
架艦同大和號差9皮

大和號 入面d女 好索

山本鈴,梅爾達

最正一定係森雪
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

3DS唔知BX定UX係有重戰機
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

你應該記錯機甲界
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

重戰機上次有份係gc/xo,
應該無乜人玩過
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

你應該記錯機甲界

係咩
因為我冇3DS
唔太清楚
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

應該無乜人玩過

打過F嘅都可以算係骨灰級玩家
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

應該無乜人玩過

想當年打F, 重戰機 d敵人甲又厚又有i力場,打到嬲,果時主力用 nu, f91, g, 唔夠揪就放初號機暴走
終於有魔神英雄傳

野牛十字斬
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

應該無乜人玩過

想當年打F, 重戰機 d敵人甲又厚又有i力場,打到嬲,果時主力用 nu, f91, g, 唔夠揪就放初號機暴走

走宇宙篇拿fa 百式=重戰機剋星 ,
15 發粒子炮

得64同ALPHA出過

世事真係好奇妙

可唔可以講多少少

點解唔覺marvel咁
一簽簽幾套

橫山個屋企人出名貪心,被家屬分曬作品,規定買A就一定要其他,所以橫山真係死唔眼閉

同埋就係因為alpha2無左GR,搞到封印戰爭做到同原本出入好大(GR原案應該係alpha2重點作品),間接alpha2評價比較差
OG會出現就係寺田想重寫封印戰爭
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

應該無乜人玩過

仲要刀工了得

得64同ALPHA出過

世事真係好奇妙

可唔可以講多少少

點解唔覺marvel咁
一簽簽幾套

同埋就係因為alpha2無左GR,搞到封印戰爭做到同原本出入好大(GR原案應該係alpha2重點作品),間接alpha2評價比較差
OG會出現就係寺田想重寫封印戰爭

無睇原作想問問gr 呢部機其實會唔會換機/再強化?
alpha 大招係拳頭真心麻麻地......
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

應該無乜人玩過

惡夢
改爆都覺得好難玩
原來有hinu對上一次見真係機戰d
仲有我覺得重制唔到alpha唔多唔少都係因為gr
原來有hinu對上一次見真係機戰d

alpha3都仲有出
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

應該無乜人玩過

主力用超級系
外星人四天王先難打
又厚甲多血高攻二回行動
仲會撤退
嗰陣要計哂格數咁打
大家估下今集偉大既勇者鐵也係咪又同V一樣二奶命

實二奶命

安琪,舞人 仲係度,好難會用到二奶的勇者

得64同ALPHA出過

世事真係好奇妙

可唔可以講多少少

點解唔覺marvel咁
一簽簽幾套

所以figma 橫山關羽暫定價係貴到屌出聲

實二奶命

唔會既,鐵也V已經算好用,OK勁

實二奶命

唔會既,鐵也V已經算好用,OK勁

今集超級系咁少一定會出埋佢嘅
機會黎喇!飛雲!
昆霸
下次應該到重戰機回巢

應該無乜人玩過

主力用超級系
外星人四天王先難打
又厚甲多血高攻二回行動
仲會撤退
嗰陣要計哂格數咁打

而前升錯機真係收皮,我係改爆G同nu,配再動、補給同埋正樹唧夢,屈死堆打佬
比外星佬打中,咩機食一嘢都即死

而家只要有愛,太空坦克都可以打大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞