[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 明年3月29日發售(2)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
Ange
Cybaster

今次憑依九成冇
一黎我就唔信佢早過og
二黎戰鬥力問題
得番招式問題
係沿用舊/OG系列 定用魔裝系列已經rank up晒招

九成又係機戰f 時代個d 招ga la,
好似上次曉擊霸轟格殊咁,
當懷念第4 次/ff la.

不過可以咁早出場個map 削血同賺錢係好有用的.

咁即係og1個堆招
唔好話二刀亂舞 普通亂舞都唔會有
睇下今次會唔會好似2og咁
上次兇鳥佢地好似第4次咁後面先加招
風魔學第4次咁都仲好D
如果行F+FF路線 就一開始冇得用map

其實ogmd都講正樹個故完左,打完巨人族,憑依過,但d精靈已經無灑,所以og 9成都無憑依用

今次唔關OG事
比風魔威下都得掛

淨係有風魔已經夠我J
雖然冇乜人鐘意
作品都其次
最冇吸引力係D素材已經第6次重用
由第2次Z到依家每次改少少就算

望下機戰個銷量先啦。。。。
作品都其次
最冇吸引力係D素材已經第6次重用
由第2次Z到依家每次改少少就算

望下機戰個銷量先啦。。。。

屌啦課金game豬籠入水
無限重用最後結果咪一樣越賣越少
呢個唔係藉口囉
冒險少女淨係出部艦?
咁娜汀亞做d咩?

去冒險
對上嗰隻齊真三一同魔神皇帝係咪第三次alpha?

機戰W

好耐冇見過Final Dynamic Special

轉左真z出dynamic鳩叫都冇魄力
始終覺得石丸甲兒有氣勢d
唔怪知得今年個隻突然減價 原來又有新嘅
竟然有buddy complex
仲以為已經俾人放棄左

估唔到竟然有
其實佢OVA多左咩機體?
終於有帝皇萬能俠

機戰W

石丸叫唔出啦
佢老母 我想見返勇者王 東方不敗 鐵甲威龍

錯game喎巴打

機戰W

石丸叫唔出啦

超人太郎

巴打呢隻點拎 細個玩成日用佢 都而家都唔知佢叫咩名
超級系唔撚好淡出呀
唯一一個可以出現係人眼前既平台 如果到最後淡出晒 真係唔想玩

今集超級系真係cut得有D多…
連三一都無份玩,有泰坦3又cut左珍寶3
變左得天元、泰坦3、鐵甲、特急係比較傳統既超級系

聖戰士,魔神英雄傳都應該跟超級系線走,劇情量唔會唔夠

明明說好機戰就一定會有三一,UC系高達,鐵甲萬能俠份
三一竟然淡出左

冇咩新血
你揾人整套真三一萬能俠衝擊!囉徐非

其實唔係冇 可能傾唔成事姐
有套ark 同龍
我正式宣佈
連續2 集機戰都唔洗對住macross d飛雞

巴打呢隻點拎 細個玩成日用佢 都而家都唔知佢叫咩名

魔装機神
萬年處男今次捉到幾多條女?

妮亞 reco家姐 娜娜莉莉娜

仲有娜汀亞
Cybaster

今次憑依九成冇
一黎我就唔信佢早過og
二黎戰鬥力問題
得番招式問題
係沿用舊/OG系列 定用魔裝系列已經rank up晒招

九成又係機戰f 時代個d 招ga la,
好似上次曉擊霸轟格殊咁,
當懷念第4 次/ff la.

不過可以咁早出場個map 削血同賺錢係好有用的.

咁即係og1個堆招
唔好話二刀亂舞 普通亂舞都唔會有
睇下今次會唔會好似2og咁
上次兇鳥佢地好似第4次咁後面先加招
風魔學第4次咁都仲好D
如果行F+FF路線 就一開始冇得用map

其實ogmd都講正樹個故完左,打完巨人族,憑依過,但d精靈已經無灑,所以og 9成都無憑依用

今次唔關OG事
比風魔威下都得掛

佢中意點吹都得喇,過crossgate結果又盪失路又好,某個時間點被精靈力彈過來又好,都是佢吹架遮

仲有娜汀亞

可能捉埋HINA呢
幾時先擺返成個魔裝機神落去呀
我要古蘭修呀
縮退炮呀
冇初號機屌你
個人覺得難得帝皇復活參戰,但又扣起真三一成件事真係好錯

仲有娜汀亞

可能捉埋HINA呢

因布里歐你真識食
冇初號機屌你

佢已經成為左我最唔想見到ranking頭三甲
第一名係seed 同seed d
有無主角機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞