LIHKG 箍牙集中討論區8

1001 回覆
16 Like 1 Dislike

好似淨係做傳統 我做個時2萬,依家應該2萬2左右,有介紹好似仲有得平?

唔係2萬2啦個價已經
2萬8了

咁快就2萬8
我話姑娘西係因為一開始佢真係好西(個樣
耐咗就變有講有笑了

愈黎愈多人睇
D booking排到好滿
原本醫生排到我遲d覆診
我都係每次請姑娘幫我排最早既時間
同佢熟左佢仲會教你好多箍牙野

佢電話係咪改左,上網見到佢有兩個電話

佢有2個診所
一個港島一個佐敦
是但打一個睇下
我都唔記得星期幾係邊間診所
星期3就休息的

之前上網睇,打佢個電話係錯

但係我又打得通既
剝完智慧齒,想箍牙,箍傳統,佢開價開我4萬

呢啲情況唔諗抵唔抵用啦
我個人口健樂好掂
雖然搽落去果下真係痛到痴線
痛完之後就冇事

範圍太大,搽一次就好?

你覺得呢隻有冇效?
用緊Oral-b隻Crest
好似麻麻

我用銀色個枝覺得有啲用
有絲打用水果味都話唔錯

會唔會傷牙?

我早晚用,3餐後就用舒適達,
無變敏感牙齒應該無事掛
細個已經箍咗兩次又想再箍

想箍隱型個隻

最好睇醫生時照下睇牙根會唔會短,
因為箍牙會牙根吸引。
剝完智慧齒,想箍牙,箍傳統,佢開價開我4萬

4萬傳統應該係專科價錢?
依家香港箍傳統好似都差唔多3萬咁上下。
牙肉腫腫地點算呀

唔係2萬2啦個價已經
2萬8了

咁快就2萬8
耐咗就變有講有笑了

愈黎愈多人睇
原本醫生排到我遲d覆診

佢有2個診所
一個港島一個佐敦
是但打一個睇下
星期3就休息的

但係我又打得通既

想問下葉宇焜手勢好唔好
我屬骨性暴牙 聽好多巴絲打講骨性最好係睇專科 搞到我心上心落
有冇人係政府箍,知唔知箍完個固定器係咪一條鐵線果隻

箍得咁辛苦拆咗又要有條鐵線係度記肉酸,如果係鐵線想問有邊個牙醫可以就咁配個透明固定器

上次複診醫生話收埋少少倒及就拉橡筋,到較後期嘅階段,開心得我

原來係到後期先拉橡筋架? 我見有啲箍左幾個月就要自己上橡筋

呢啲情況唔諗抵唔抵用啦
我個人口健樂好掂
痛完之後就冇事

範圍太大,搽一次就好?

窮拎學生想問下依家重有冇咩大學/大專優惠

呢啲情況唔諗抵唔抵用啦
我個人口健樂好掂
痛完之後就冇事

範圍太大,搽一次就好?

箍得咁辛苦拆咗又要有條鐵線係度記肉酸,如果係鐵線想問有邊個牙醫可以就咁配個透明固定器

上次複診醫生話收埋少少倒及就拉橡筋,到較後期嘅階段,開心得我

我個case應該唔嚴重
到後期都冇用過傳說中既動物橡筋

我個case應該唔嚴重
到後期都冇用過傳說中既動物橡筋

絲打你冇脫牙?
整個膠retainer幾錢?
剛上膠retainer唔多慣 感覺好快整爛

係呢隻
我朋友佢岩岩係政府箍完

咁快就2萬8
耐咗就變有講有笑了

愈黎愈多人睇
原本醫生排到我遲d覆診

佢有2個診所
一個港島一個佐敦
是但打一個睇下
星期3就休息的

但係我又打得通既

想問下葉宇焜手勢好唔好
我屬骨性暴牙 聽好多巴絲打講骨性最好係睇專科 搞到我心上心落

呢d野係人夾人
你consult左睇下佢點講先

學校本身自己有搞
仲有無人去dr nicholas二人同行?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞