黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
果個網好似做完sale了,件Atom AR都變返正價299了
冇試過size就買,180cm 80kg買左m size希望岩著啦
平啊, 巴打邊度有
老實講,有幾多買 arcteryx 既人真係知件野既特點…

clo , 耐磨, 防水,防風,輕身,修身,唔係好多牌子做到
beta lt正價過usd500
黑色成日都唔肯折
我見 BETA LT HYBRID 反而仲平D

我有silver member
有無人16-18夜晚有興趣一齊去夾單攞5折
見佢FB keb eco shell都有份減
但我買唔夠5件野 頂多一條褲同衫
過兩個星期去長野滑雪加東京旅行,
之前按潮偉巴打意見買咗件atom AR,自己仲有件beta LT,諗住base layer+mid layer+atom ar+beta lt,但有巴打話唔夠暖,想問下有需要加其他嗎?

本身之前10-13度嗰排都係返工恤衫加冷衫同埋件atom 或者beta

另外base layer 除aigle 之外仲有咩推介?mount bell 嗰啲點睇?我去出面都搵唔到美津濃base layer 賣
smartwool 250

羊毛唔易過熱

著完羊毛著patagonia r1 fleece, 但呢個可能skip, 怕你運動會過熱
下星期又可以著patagonia 件 fleece
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞