黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
香港依家呢種天氣 baselayer + 件 Atom Lt hoody 會唔會唔夠暖

夠啦
香港依家呢種天氣 baselayer + 件 Atom Lt hoody 會唔會唔夠暖

見到都覺得熱

見到都覺得熱
Lt 裡面一件淨色長袖Tee 已經搞掂

我今日係薄長袖tee + Atom LT
我件arcteryx beta SL帽內近頸位啲膠邊爆曬線,除咗原廠(晨早唔見咗張單),請問邊度可以整得番?

同問, campsaver 係唔係一向都無收據, 寄到黎袋入面無單既
我件arcteryx beta SL帽內近頸位啲膠邊爆曬線,除咗原廠(晨早唔見咗張單),請問邊度可以整得番?

同問, campsaver 係唔係一向都無收據, 寄到黎袋入面無單既

今天上了overlander,見到呢張告示,已腥去問未覆
kappa hoody 香港是咪冇得試碼
巴打想問
4月會去瑞士 會上2000-3500m既山
山下溫度 5-15度 可能會落雪
山上溫度 -15左右
2500筆直 女裝有咩牌子推薦
巴打想問
山上溫度 -15左右

如果淨買件褸就得嘅
呢個筆直要買幾多嘢先?去到有得租就租啦
巴打想問
山上溫度 -15左右

個溫度range 太大, 而budget 太少. 不如你講你用最多時間既, 係邊個溫度range, 同係咩環境下.
巴打想問
山上溫度 -15左右

如果淨買件褸就得嘅
呢個筆直要買幾多嘢先?去到有得租就租啦

淨褸
巴打想問
山上溫度 -15左右

個溫度range 太大, 而budget 太少. 不如你講你用最多時間既, 係邊個溫度range, 同係咩環境下.

我本身有件羽絨 山下溫度可以應付到
主要想買件for山上
會行山 大概3個鐘
玩下雪兜呢d 唔會滑雪
溫度range我諗大概係-10至-15咁
巴打想問
山上溫度 -15左右

我本身有件羽絨 山下溫度可以應付到
主要想買件for山上
會行山 大概3個鐘
玩下雪兜呢d 唔會滑雪
溫度range我諗大概係-10至-15咁

https://www.amazon.com/Arcteryx-Kappa-Hoody-Womens/dp/B00ZDS6COC

細碼.
巴打們 我想問 香港係咪著件base layer 加件she'll 夠

冬天我著 adidas 個啲打底衫 hoodie 加件防風風嬲都凍
ATOM LT 到手
非常好著
好FIT
165高著SMALL
里面著多兩件都得
後悔無買AR

好僧著到米之蓮咁
潮偉巴打
我二月會去長野滑雪
滑雪gear 我諗住去到借, 想買返D衫去到著, 應該買D乜野打底好呢?
我而家有件不死鳥Beta LT 喺度, 入面應該著乜會好D?
Fleece 定insulat jacket 好?
base layer有咩推介?

召喚潮偉巴打
潮偉巴打
我二月會去長野滑雪
滑雪gear 我諗住去到借, 想買返D衫去到著, 應該買D乜野打底好呢?
我而家有件不死鳥Beta LT 喺度, 入面應該著乜會好D?

召喚潮偉巴打

最平咪整件columbia d fleece. 外面著件beta lt. 有d 錢既買件fit 晒身既Atom LT hoody., 外邊著Beta LT.

base layer 我一係買columbia, 一係Mazuho. 300~500蚊到一件個d.
嚟緊一月會去日本旅行
預大約5-10度
咁我本身有件Atom LT hoody
岀面嗰件應該點揀好?

筆直1500至2000
潮偉巴打
我二月會去長野滑雪

召喚潮偉巴打

最平咪整件columbia d fleece. 外面著件beta lt. 有d 錢既買件fit 晒身既Atom LT hoody., 外邊著Beta LT.

base layer 我一係買columbia, 一係Mazuho. 300~500蚊到一件個d.

有冇啲未去到atom LT hoody 咁貴,但係差唔功能嘅牌子?
Patagonia, montbell, rab呢啲有冇?我見atom lt正價成二千五
潮偉巴打
我二月會去長野滑雪

召喚潮偉巴打

有冇啲未去到atom LT hoody 咁貴,但係差唔功能嘅牌子?
Patagonia, montbell, rab呢啲有冇?我見atom lt正價成二千五

BLACK FRIDAY個時買$1500
潮偉巴打
我二月會去長野滑雪

召喚潮偉巴打

Black frday 個陣...真係1600蚊有找...

Rab Xenon X 可以係一個好好既代替品. 不過, 我估正價都唔平....
嚟緊一月會去日本旅行
預大約5-10度
岀面嗰件應該點揀好?

筆直1500至2000

保暖其實件Atom LT hoody 你唔係keep 住郁/滑雪, 咁既溫度件野唔夠暖..無論你外面着咩...

你不如買件Rab Photon X 羽絨....
巴打們 我想問 香港係咪著件base layer 加件she'll 就夠

冬天我著 adidas 個啲打底衫 hoodie 加件防風風嬲都凍

潮偉 巴打求解答
嚟緊一月會去日本旅行
預大約5-10度
岀面嗰件應該點揀好?

筆直1500至2000

保暖其實件Atom LT hoody 你唔係keep 住郁/滑雪, 咁既溫度件野唔夠暖..無論你外面着咩...[url]網址[/url]

你不如買件Rab Photon X 羽絨....

Photon X Jacket 依家邊到買最平?
同埋如果我件lt係XS
Photon應該買S?
潮偉巴打
我二月會去長野滑雪

召喚潮偉巴打

Black frday 個陣...真係1600蚊有找...

Rab Xenon X 可以係一個好好既代替品. 不過, 我估正價都唔平....

過咗都冇計,睇下邊度有平少少或者香港買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞