黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike

無7折呀

有7折WO...我睇左件ALPHA SL, 有30% OFF

但beta sl hybrid 好似無

請飲油

計番$2100買唔買得過, 睇過好似最平試過$1600都有

我個人就覺得ok嘅,如果想再平就要學樓上嘅巴打咁等轉季,但到時又可能冇碼,所以睇你等唔等得

有7折WO...我睇左件ALPHA SL, 有30% OFF

但beta sl hybrid 好似無

請飲油

計番$2100買唔買得過, 睇過好似最平試過$1600都有

我個人就覺得ok嘅,如果想再平就要學樓上嘅巴打咁等轉季,但到時又可能冇碼,所以睇你等唔等得

最後都係買左, 一去到最平個d 唔輪到我地買

恭喜 我真係冇心機成日捕住等佢再平啲,宜家個價我已經收貨
琴日去左沙木尼,鐘sir係舖頭睇舖
同佢傾左幾句好nice
Campsaver比人cut左2次單

用兩間集運都被CUT

之前用L字頭個間成功喎

用S字頭得
不過信用卡比錢攪左好耐,先係銀行當high risk transaction cut左,我打去銀行先復活返
之後到campsaver,問我拎銀行既approval code

campsaver big anges重做緊25%off,依家重有12-day discount
重有張footprint同titaninum 水煲未返,買到破產

titaninum 水煲?
爬左少少POST
想問下2月初去大阪 應該7-12度左右天氣有咩褸岩?同埋最好有XS size
eddie bauer d 褸??
爬左少少POST
想問下2月初去大阪 應該7-12度左右天氣有咩褸岩?同埋最好有XS size

平嘅去搵 Montbell 日本網站搵羽絨。 日本仔牌子唔洗買到XS, 因為亞洲人SIZE. 貴嘅就Arcteryx XS size Kappa Hoody.

出年三月去神山
爬文睇到好似哩牛Arc'teryx Atom AR Hooded 幾啱
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱
有冇邊件啱用 有冇第二啲牌子平啲
出年三月去神山
爬文睇到好似哩牛Arc'teryx Atom AR Hooded 幾啱
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

一出太陽會好熱 岩岩十月行完
保暖手套好重要

利申好怕凍
出年三月去神山
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

保暖手套好重要

利申好怕凍
出年三月去神山
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

保暖手套好重要

利申好怕凍
出年三月去神山
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

保暖手套好重要

利申好怕凍
屌做咩覆左四次
出年三月去神山
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

保暖手套好重要

利申好怕凍

你着咩衫去呀?
我又怕凍又怕熱
出年三月去神山
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

保暖手套好重要

利申好怕凍

手套用邊隻好呀

smartwool d 野好唔好
出年三月去神山
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

保暖手套好重要

利申好怕凍

手套用邊隻好呀

好,但你要睇吓神山使唔使用手爬,如果要的話就要揀啲攀爬用保暖手套
利申:未去過神山
出年三月去神山
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

保暖手套好重要

利申好怕凍

手套用邊隻好呀

好,但你要睇吓神山使唔使用手爬,如果要的話就要揀啲攀爬用保暖手套
利申:未去過神山

一定會用到手,我怕凍所以買左對厚用,最好買防水
衫我base layer 著c記,加件薄羽絨,外面防水外套
我行個次好好天所以唔太凍,落就凍好多
一般香港行山需唔需要買Arc'teryx?
我諗冬天山頂最凍都係5-10度左右
Moosejaw 買左snow peak 綠色鈦杯,黎到變左銀色
Moosejaw 買左snow peak 綠色鈦杯,黎到變左銀色

搵CS講下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞