黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
amazon 買咗件columbia interchange jacket 1月去北海道用
屋企人叫我買大少少好啲
但發覺Us M size =asia L size
件貨已經到咗轉運倉
如果太大件買唔買多件好?

181cm 64kg

巴打買左邊款?

columbia wild card interchange jacket
amazon 買咗件columbia interchange jacket 1月去北海道用
屋企人叫我買大少少好啲
件貨已經到咗轉運倉

181cm 64kg

巴打買左邊款?

columbia wild card interchange jacket

本身都想買呢款,但驚美國size唔同最後都冇買,香港原價好似3000,巴打買左幾錢?
屋企人叫我買大少少好啲
件貨已經到咗轉運倉

181cm 64kg

巴打買左邊款?

點解唔對下SIZE CHART

佢仲要分咗4種Fit
PERFORMANCE
ACTIVE
MODERN CLASSIC / REGULAR
RELAXED

係moosejaw 買左件衫,但4號先ship去集運。12月19日飛new york 驚收唔切. 想問下巴打們有無試過俾錢加快

同埋著呢件入面要加d咩先夠暖

Moose Jaw 話賣哂跟住 cut 左我單
trekkinn 真係有伏
寄到黎香港先話地址不詳

上次問完之後唔敢喺trekkinn買
結果去左另一間仲伏既買 到而家都仲係in process

我Campsaver 等左8日仲係in process

Campsaver 係慢撚到
mossejaw 係咪唔會有tracking, e 家顯示Released To Fulfillment
屋企人叫我買大少少好啲
件貨已經到咗轉運倉

181cm 64kg

巴打買左邊款?

本身都想買呢款,但驚美國size唔同最後都冇買,香港原價好似3000,巴打買左幾錢?

1756hkd 未計運費
屋企人叫我買大少少好啲
件貨已經到咗轉運倉

181cm 64kg

巴打買左邊款?

佢仲要分咗4種Fit
PERFORMANCE
ACTIVE
RELAXED

所以我琴日特登去門市試 著厚少少衫應該ok 好彩
trekkinn 真係有伏
寄到黎香港先話地址不詳

上次問完之後唔敢喺trekkinn買
結果去左另一間仲伏既買 到而家都仲係in process

我Campsaver 等左8日仲係in process

Campsaver 係慢撚到

我張單又好快喎,星期六落單星期日出貨星期二就到
有冇人著過marmot minimalist jacket
mossejaw 係咪唔會有tracking, e 家顯示Released To Fulfillment

等多2~3日啦, 無咁快架
屋企人叫我買大少少好啲
件貨已經到咗轉運倉

181cm 64kg

Columbia 香港size 唔係同US size一樣咩

campsaver d 野到左
一個nemo hornet 2p
一個klymit static v墊,一個枕
埋單270us
屋企人叫我買大少少好啲
件貨已經到咗轉運倉

181cm 64kg

巴打買左邊款?

佢仲要分咗4種Fit
PERFORMANCE
ACTIVE
RELAXED

門市試M定L?
屋企人叫我買大少少好啲
件貨已經到咗轉運倉

181cm 64kg

巴打買左邊款?

佢仲要分咗4種Fit
PERFORMANCE
ACTIVE
RELAXED

門市試M定L?

試晒亞洲M size 同 美國m size
亞洲你入面有著衫就好貼身
美國就長啲 少少鬆 但整體都ok
本身我手長 著美國size係胸位冇咁闊 所以少少鬆
屋企人叫我買大少少好啲
件貨已經到咗轉運倉

181cm 64kg

巴打買左邊款?

佢仲要分咗4種Fit
PERFORMANCE
ACTIVE
RELAXED

門市試M定L?

門市有亞洲同美國SIZE試架咩?
Campsaver比人cut左2次單

用兩間集運都被CUT

巴打買左邊款?

佢仲要分咗4種Fit
PERFORMANCE
ACTIVE
RELAXED

門市試M定L?

問咗個sale話有 咁就試咗求安心

佢仲要分咗4種Fit
PERFORMANCE
ACTIVE
RELAXED

門市試M定L?

問咗個sales話有 咁就試咗求安心

用兩間集運都被CUT

之前用L字頭個間成功喎

用兩間集運都被CUT

之前用L字頭個間成功喎

用S字頭得
不過信用卡比錢攪左好耐,先係銀行當high risk transaction cut左,我打去銀行先復活返
之後到campsaver,問我拎銀行既approval code

用兩間集運都被CUT

之前用L字頭個間成功喎

用S字頭得
不過信用卡比錢攪左好耐,先係銀行當high risk transaction cut左,我打去銀行先復活返
之後到campsaver,問我拎銀行既approval code

campsaver big anges重做緊25%off,依家重有12-day discount
重有張footprint同titaninum 水煲未返,買到破產

佢仲要分咗4種Fit
PERFORMANCE
ACTIVE
RELAXED

門市試M定L?

問咗個sales話有 咁就試咗求安心

原來係咁,下次去試下先,仲諗住你唔岩SIZE同你收
BTW,巴打用邊間集運?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞