黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike

屌平到呢

原本係194×0.75,唔知做咩買果陣變左148×0.75

你campsaver 用咩集運?

屌平到呢

bns
samlomn xa pro gtx 入水架屌
踩完雪鞋頭啲‘驚‘皮入水
我對speedcross gtx就真係乜事都無

咁低筒 好難唔入啵
http://www.patagonia.com/product/mens-torrentshell-rain-jacket/83802.html?dwvar_83802_color=SMDB&cgid=mens-jackets-vests#tile-50=&start=1&sz=72

Patagonia 呢件擋風雨ok ma?
黎緊冬天去旅行應該-5 至-15度咁上去
入面加幾層保暖layers ok ma?

上富士山頂0度到
我著呢件+montbell薄羽絨+heattech我覺得ok
你咁凍應該唔夠做
同埋呢件唔係gore tex防水mama
我落返山溶雪濕到入面件羽絨
純擋風一流
係香港一件hoodie加佢夠頂冬天9成日子
普通喺香港行山露營做運動 Epsilon LT Hoody夠唔夠做??
想買件beta sl
但沙木尼冇晒色
仲要邊度有7折

點先有7折
想買件beta sl
但沙木尼冇晒色
仲要邊度有7折

點先有7折

現金七折
patagonia d fleece原來咁貴

黑色係幾貴

其實落雪係咪唔一定要防水? 定係點都買防水好啲

落雪其實唔會濕身. 你滑雪就另計. 不過人做羽絨同等重量下, 透氣好, 略無真羽絨咁暖, 但係防水. 而且好多款仲有埋Windproof. 我個人鍾意人做羽絨.

明白了,謝謝。呢種天氣係咪除左羽絨,仲有戴埋帽丶耳罩丶手套? 鞋有冇要求……

負五度? Columbia 耳笠. 手套你買對唔係太大舊既就ok. 鞋咁既溫度波鞋都得.

褲係咪入面要著返條保溫褲

睇個人, 我-5 度未會着保暖褲.

想問下u記hoodie可唔可以代替fleece,諗住羽絨入面著多件。thanks

唔知。。。裡面要著幾多, 你要自己試, 每個人唔同。 外面件樓有得估, 裡面著咩係真係個個唔同。
Rab 件xenon x有無Atom AR 咁暖?
定係同Atom LT差不多?
見香港有特價,諗住買件冬天行山著
想問有冇人試過montbell自家breeze防水性能 打算落雪用

屌平到呢

我都想買呢隻色

同Atom LT 水平

同Atom LT 水平

屌平到呢

bns

campsaver用BNS買唔到,俾人CUT左2次

屌平到呢

bns

原來會CUT 我仲今朝買左野...
咁即係等CUT單....

同Atom LT 水平

最怕買完返嚟著唔到幾多次
本人唔太怕凍 今日著左件t shirt + Primaloft eco 60gsm既褸已經熱到仆街

屌平到呢

bns

我冇被cut呀,ship左啦wo

屌平到呢

bns

我冇被cut呀,ship左啦wo

signature product
想問嚟緊聖誕啲外國網會唔會有特價?喺門市睇啱咗件patagonia唔知買唔買好
而家Atom LT仲有冇邊度做緊discount
而家Atom LT仲有冇邊度做緊discount

呢個post既第20頁.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞