黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
之前太遲睇到,未搵得切集運又唔知點買
要等下年
求團
巴打們想問一問行山鞋
我嚟緊會去working holiday去new zealand
自己想買對2千樓下既行山鞋
低筒or中筒都得 款最好唔會比較老土
性能都ok既🙏🏻🙏🏻用埋做city walk就最好
因為諗住帶一對行山鞋同波鞋既🙏🏻🙏🏻thankss
scott kinabalu enduro
http://www.basegear.com/syntheticjkt.html

分享下,呢幾日都搵緊件jacket諗住二月尾去北海道
岩岩係basegear買左件arcteryx atom ar hoody m size
209usd, 算唔算抵買呢?

我見其他好多款都好平
想買既巴打要快
平喎, kappa hoody $297 有細碼

180cm , 75kg, 健碩身形,m碼 啱唔啱
code 已經用唔到
第二對好似幾靚咁
搭單問有冇overlander VIP 可借來一用?
Salomon 就唔好啦
一濕就仆街
邊度仲有Arcteryx Atom LT 平?
我想搵BETA SL
唔好淨係識申手喇 ,掃返上d最近有巴打share過嗰間就已經有喇
我估...可能真係要XS. 你真係比較輕
鍾sir做緊7拆
上網無size可以去試下
而家真係好多人著tnf
好彩我有折
Sport direct 特價,想問 karrimor 大背囊好唔好用
https://www.sportsdirect.com/karrimor-leopard-65-rucksack-793021
Arc'teryx Beta SL Jacket - Mens

USD $179.4 抵唔抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞