黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
另外係北海道U 記見到d 賣15000 yen 既中長身大parka, 羽絨. 堅厚身. 我未係hk U 記見過
日本北海道見到尼隻"超極暖( Heattech). 1990 yen 一件. 普通版990 yen

hk 有無呢隻超極暖版?

買呢D都夠去外國啦應該 ??
另外係北海道U 記見到d 賣15000 yen 既中長身大parka, 羽絨. 堅厚身. 我未係hk U 記見過

長到cover 到屎忽

有冇啲未去到atom LT hoody 咁貴,但係差唔功能嘅牌子?
Patagonia, montbell, rab呢啲有冇?我見atom lt正價成二千五

Black frday 個陣...真係1600蚊有找...

Rab Xenon X 可以係一個好好既代替品. 不過, 我估正價都唔平....

過咗都冇計,睇下邊度有平少少或者香港買

搭單問埋,kappa hoody 幾錢為之抵入

我有件M SIZE 橙色, 琴日收貨, 係MOUNTAIN STEALS 買,試完覺得大件左DD...巴打有冇性趣接收 我買番黎$1850左右

巴打賣左未?

未賣,不過早兩日開始著左la

仲想買添

有平堅買得過,要搵多件女裝比 另一1半 ,然後捐鬼左佢件$699 U 記

睇哂GOOGLE 14PAGE 搵,都搵唔到女裝KAPPA HOODIE 有平,超少貨SO SAD

有冇D同LEVEL既可以介紹番

我有件M SIZE 橙色, 琴日收貨, 係MOUNTAIN STEALS 買,試完覺得大件左DD...巴打有冇性趣接收 我買番黎$1850左右

巴打賣左未?

仲想買添

有平堅買得過,要搵多件女裝比 另一1半 ,然後捐鬼左佢件$699 U 記

睇哂GOOGLE 14PAGE 搵,都搵唔到女裝KAPPA HOODIE 有平,超少貨SO SAD

https://www.evo.com/outlet/synthetic-jackets/arcteryx-kappa-hoodie-womens

香港有,有長版同短版

巴打賣左未?

仲想買添

https://www.evo.com/outlet/synthetic-jackets/arcteryx-kappa-hoodie-womens

睇左...要XS先岩

香港有,有長版同短版

咁無野, 我仲諗住發現新大陸

巴打賣左未?

仲想買添

睇左...要XS先岩

同埋我搵到個THELXXXXXXX 再平少少 不過都係得S SIZE
Arc'teryx Atom LT Hooded,香港買幾錢

Arc'teryx Atom AR Hooded

呢兩件點選

呢個post 第一頁
Porton lt 1月大阪著夠唔夠

官方答案, 即係同Atom LT 水平12 度頂盡. 低過10度裡面一定要fleece.

官方答案, 即係同Atom LT 水平12 度頂盡. 低過10度裡面一定要fleece.

唔該巴打 咁如果1千蚊左右想一件過嘅話 會有咩選擇? 怕去到先買montbell已經凍死左

唔該巴打 咁如果1千蚊左右想一件過嘅話 會有咩選擇? 怕去到先買montbell已經凍死左

1. 日本買Mont bell, 搵d 普通褸頂一頂落機去買.

2. 我樓上2頁前貼既U 記長羽絨褸. 有巴打講香港有賣. 我摸過係好厚身. 實暖....最少係日本
請問gore@WINDSTOPPER 係咪完全唔防水
介紹剩係講透氣但又放左係防水物料到 同gore@tex相比差得遠唔遠
請問gore@WINDSTOPPER 係咪完全唔防水
介紹剩係講透氣但又放左係防水物料到 同gore@tex相比差得遠唔遠

你當"冼"水喇~
超大雨果D就唔得喇
梁巴,想問下如果我本身只係想買件goretex技術既jacket係香港着,琴日經過旺角見到有件不死烏既goretex pro jacket,折左要5200,原價7000幾,買呢件會唔會太誇張?
梁巴,想問下如果我本身只係想買件goretex技術既jacket係香港着,琴日經過旺角見到有件不死烏既goretex pro jacket,折左要5200,原價7000幾,買呢件會唔會太誇張?

上網買喇5200 咁貴

做咩要買pro 你有咁既需要咩

就咁goretex 其他牌子好似patagonia 個d 好多選擇, 你唔係鍾意Aecteryx ,,只係諗住買gorwtex 的話, 唔洗買arcteryx. Arcteryx 其實係d 羽絨 出名. 你唔買羽絨就可以慳番

係香港你買件Beta SL / LT / LT Hybrid 個D都夠做啦, 你去買件Gore-Tex Pro 三層個D 係香港係完全用唔著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞