黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
patagonia r1-r2 頂到幾多度?
beta sl是擋風擋雨的吧?
atom lt是保暖,可以做埋mid layer的。
我係想問atom sl同lt
自己睇官網唔係直接得多?
我買左一件ATOM SL俾自己
一件ATOM LT俾阿哥

兩件都試過上身 SL係好輕身 但真係薄身過LT好多
天氣凍少少都唔保暖
佢係預你係做帶氧運動時先著上身 或者係春秋時間著
好處就係入室內基本上都唔駛除 一啲都唔焗 而且真係超輕身
但係要係香港冬天保暖就最好揀返LT
想問有冇代購/集運推薦,想買pata件vest
有巴打話最好揾d無咁多人用嘅,以免cut單。
overlander 往年新年會唔會有sale
買唔到,唔比checkout
yes
好少係overlander買 想知 http://www.overlander.com.hk/tc/product/details?code=0021101501 呢d款會唔會sale
MONTBELL 呢D無咩人買
overlander通常全部有折,不過好似得8-9折
ok thanks
嗰晚我睇件橙紅細碼唔係backorder的,不過唔係特別需要厚褸就無郁手。
新手,唔係好明咩係backorder
tnf 果件apex flex gtx都幾岩香港著
back order = 現時無貨, 未番貨.
見潮偉巴個2條link都checkout唔到
咁要mon住佢有貨?
無得落左單再等?
翻完貨唔夠幾分鐘就會清晒
VIP會員小型特價週
2017年12月28日至2018年1月1日

http://www.overlander.com.hk/Special_Event/VIP_Mini_Sale_Dec2017/VIP_Mini_Brand.html
wa...平野真係唔到我買
邊會咁多時間mon實
所以d 人話等轉季買, 唔係唔得, 你要好好彩要有貨, 啱你size, 又唔介意d 色差的話, 又吼到實睇有貨, 咪買到平過thanks giving 既價錢.

所以我通常都係黑色星期5出手
大家件gore tex 點樣保養呀
我果件atom lt都係咁岩番工前望一望就見到翻左兩件,即刻買左件,過5分鐘再睇另一件冇埋
black fri先最多色最多碼
同埋轉季都唔係平好多,black fri rei做30%off+25%off已經冇得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞