黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike

Moosejaw Atom AR已出貨

請問巴打們overlander啲size是咪同外國一樣

你意思唔會係拉鍊都幾乎拉唔到呱?

應該無分別,我試幾件都係要s碼。

你意思唔會係拉鍊都幾乎拉唔到呱?

應該無分別,我試幾件都係要s碼。

咁我真係要l
188 175lb買左atom ar xl
如果著atom LT 著S fit, 咁Beta SL 呢d shell jacket 係咪要M?  定都係S
如果著atom LT 著S fit, 咁Beta SL 呢d shell jacket 係咪要M?  定都係S

巴打咩身型?
我就175,62公斤,兩件都係着s,beta sl本身都有預鬆畀我哋着保暖層
比campsaver cancel 左2次單
成日問點買衫去旅行既人可以參考一下

我都cancel左,molamola

諗緊等唔等其他網減多少少
trekkinn 真係有伏
寄到黎香港先話地址不詳
寄到黎香港先話地址不詳

有巴打提過水你都照去
寄到黎香港先話地址不詳

上次問完之後唔敢喺trekkinn買
結果去左另一間仲伏既買 到而家都仲係in process
寄到黎香港先話地址不詳

有巴打提過水你都照去

冇追開po,見佢平過amazon 幾舊就去馬
address 個到佢夠膽死淨係填hk kowloon 再加我住個到其中一個字

諗緊等唔等其他網減多少少

之前黑五買都無事
仲有冇Amazon discount code
amazon 買咗件columbia interchange jacket 1月去北海道用
屋企人叫我買大少少好啲
但發覺Us M size =asia L size
件貨已經到咗轉運倉
如果太大件買唔買多件好?

181cm 64kg
amazon 買咗件columbia interchange jacket 1月去北海道用
屋企人叫我買大少少好啲
但發覺Us M size =asia L size
件貨已經到咗轉運倉
如果太大件買唔買多件好?

181cm 64kg

巴打買左邊款?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞