黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
希望個post 二月仲傾緊。到時再入一批轉季褸
atom LT 想再入多件

我想買件wind stopper
巴打係campsaver買野係搵代購定自己買到?

轉運

唔該晒 都請問多下 ezy果個?

google 美國 轉運.

揀個無係連登出現過既名, 就小d 機會俾人cancel 單. 越多人post 過既名, 就ban 鳩硬

岩岩整完 希望唔會比人cancel

冇cancel...但比佢扣左兩次錢
希望個post 二月仲傾緊。到時再入一批轉季褸
atom LT 想再入多件

呢個post 爆左我再開, 頂到農曆新年前都夠皮
睇落好似atom ar會好過atom lt?
除左atom LT
Patagonia nano-air hoody好似都幾好

保暖度係咪差唔多?

著緊,有baselayer, 15c 無問題
再睇番第一頁D介紹~Nuclei AR
呢件都幾吸引!
想買多件要有Windproof 既
擋風真係好重要
行緊mall, 見到件日本制 Polarwards.150000 yen

靚仔到不得了.
呢件都幾吸引!
擋風真係好重要

所以我係有Atom LT, Neclei Ar, Kappa hoody. 應該cover 到晒整個冬天包括去零下-15度既地方
呢件都幾吸引!
擋風真係好重要

所以我係有Atom LT, Neclei Ar, Kappa hoody. 應該cover 到晒整個冬天包括去零下-15度既地方

差呢件
有冇白色既baselayer ?
返工著
返工著

hk返工有幾凍呀要著baselayer ?
話說大家係著住件褸上機,定係到埗後準備出戶外先著起件褸?我驚著住去,去到室內會熱死。
去札幌的話, 我recommend 去呢棟 Ikeuchi iGate Sapporo 既百貨, 成棟都係賣羽絨野. Patagonia, Northface, Columbia , Arcteryx d 牌子全部都有.

去札幌的話, 我recommend 去呢棟 Ikeuchi iGate Sapporo 既百貨, 成棟都係賣羽絨野. Patagonia, Northface, Columbia , Arcteryx d 牌子全部都有.

試就ok嘅,買就。。。。
返工著

hk返工有幾凍呀要著baselayer ?

人比較虧
[quote][quote][quote]如果2月頭去北海道 大約負10度-負20度

咁樣著夠唔夠?

內到外:
Uniqlo ultra warm > montbell fleece > Arc’teryx Proton LT > Arc’teryx Beta LT hybrid

打算塞多個暖包長期跟身

今次G9G

咁我應該換base layer定要換外面?

去北海道打算日日住溫泉酒店

有可能會抽一日去學滑雪

去完北海道(6-7日)後會去返東京(7-8日)濕平

望眾巴打教我著衫

粱潮偉巴打 想問
atom lt 你12度話夠, 但你入面t shirt計?
去鍾sir到買抵d定上網抵d?
換base layer的話有冇推薦咩牌子?因為唔太熟

換外套的話是咪得Kappa比較好?見潮偉巴推薦

主要都係行街同易除(因為室內經常有暖氣)為主

煩請巴打們打救我
粱潮偉巴打 想問

粱潮偉巴打 想問

自己行一轉喇,就算話比你知有,你都要去睇下仲有咩款咩色咩碼。
都係既 thanks巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞