黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
moosejaw 依家有無人買到?
兩張卡都decline

係咪收到EMAIL叫你打比佢?
其實係問你攞交易授權碼, 可以用EMAIL覆

我之前落到單
到今天cyber monday 想再買野, 再落單 直頭唔俾我用我張卡
買左件 Arc'teryx Atom LT Hooded 黑色細碼 但係買細左 有冇巴打接手

賣幾錢
Trekkinn買野有無伏
Shipping係咪好慢
巴打我黎緊十二月中會去加拿大黃鎮睇極光(最凍但會借裝備)
之後會去toronto 滑雪
果邊最低會好似零下十幾二十度
我依家喺Seattle 八九度落雨著著通tee shirt 加兩件gap 褸覺得ok
但我諗緊現有裝備夠唔夠
我有一件monteall gortex 薄褸做最外層
一件羊毛衣
一件普通垃圾街邊羽絨褸
鞋有timberland
最內層有果啲黑色緊身運動長內衣同褲(Adidas 果類)
諗緊洗唔洗過件羽絨之類做中間 ,防水襪
odlo x warm做內層(但好貴窮學生 )
定買多件uniqlo heatech 算

唔該曬

我本身怕凍, 預怕冷既人著咩衫我跟據自己體質黎度我就識, 你8, 9度都著tee 既話, 我唔識點度, 呢度有幾個巴打都係唔怕冷, 佢地推測會準過我

巴打我搵我唔算怕凍黎計,著件有質數既保暖打底(我著Aigle), 加件薄長袖tee, 之後羽絨再著件gore-tex 喺最面,我會戴兩對手套,一對貼身好薄果d 再加對gore-tex 手套,褲就一定要著打底褲先再著條冼水褲(雪褲)喺面,冷帽,Gaiter同護耳headphone 都一定要,其餘由其他巴打接力補充
買左件 Arc'teryx Atom LT Hooded 黑色細碼 但係買細左 有冇巴打接手

巴打我買咗中碼有冇性趣接手
係咪冇晒discount ??

巴打我買咗中碼有冇性趣接手

巴打 我買左藍色細碼 有冇興趣交換?

知唔知邊到有Patagonia 背囊平
想買個cragsmith 35L
Arcteryx Men's Proton LT Hoody Small, Graphite
Arcteryx Men's Atom LT Hoody Small, Black
入手
Arcteryx Men's Proton LT Hoody Small, Graphite
Arcteryx Men's Atom LT Hoody Small, Black
入手

幾錢?

入手

幾錢?

1500HKD for 1

Please comment ah Chings
入手

幾錢?

1500HKD for 1

我都岩岩入左手
Arc'teryx Atom LT Hoody - Men's-Katalox-Medium $174.82
巴打我黎緊十二月中會去加拿大黃鎮睇極光(最凍但會借裝備)
之後會去toronto 滑雪
果邊最低會好似零下十幾二十度
我依家喺Seattle 八九度落雨著著通tee shirt 加兩件gap 褸覺得ok
但我諗緊現有裝備夠唔夠
我有一件monteall gortex 薄褸做最外層
一件羊毛衣
一件普通垃圾街邊羽絨褸
鞋有timberland
最內層有果啲黑色緊身運動長內衣同褲(Adidas 果類)
諗緊洗唔洗過件羽絨之類做中間 ,防水襪
odlo x warm做內層(但好貴窮學生 )
定買多件uniqlo heatech 算

唔該曬

我本身怕凍, 預怕冷既人著咩衫我跟據自己體質黎度我就識, 你8, 9度都著tee 既話, 我唔識點度, 呢度有幾個巴打都係唔怕冷, 佢地推測會準過我

巴打我搵我唔算怕凍黎計,著件有質數既保暖打底(我著Aigle), 加件薄長袖tee, 之後羽絨再著件gore-tex 喺最面,我會戴兩對手套,一對貼身好薄果d 再加對gore-tex 手套,褲就一定要著打底褲先再著條冼水褲(雪褲)喺面,冷帽,Gaiter同護耳headphone 都一定要,其餘由其他巴打接力補充

timberland唔得架
香港行山都滑到傻,去到果邊日日溜冰都似,防風唔得,而且唔防風,凍到你對腳唔使要。
heatech 算Q數,唔暖,滑雪出汗成件衫濕晒。
羊毛衣都係一樣,滑雪出汗成件衫濕晒。
羽絨褸要睇Fill power 幾多,大部份人零下十幾二十度要著fill power >800-900先覺暖,不過幾多fp都好,一 陣風吹埋黎FP1000都無用

家下買atom ar最平係邊
就完cyber monday最後衝刺
無就等下次算了
無就等下次算了

Trekkinn買野有無伏
Shipping係咪好慢

好多負皮, 除非平好多, 唔係都唔好掂
無就等下次算了

無就等下次算了

Mountain steals落左單會幾耐先出貨?
琴日買 今日仲未有

係moosejaw 買左件衫,但4號先ship去集運。12月19日飛new york 驚收唔切. 想問下巴打們有無試過俾錢加快

同埋著呢件入面要加d咩先夠暖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞