黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
Outdoor research件foray都幾扺,一千蚊有件goretex paclite
Moosejaw 買左snow peak 綠色鈦杯,黎到變左銀色

搵CS講下

佢話退貨退款, 佢地會比 local ups shipping, 我用BNS 都唔知點退比佢
出年三月去神山
爬文睇到好似哩牛Arc'teryx Atom AR Hooded 幾啱
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱
有冇邊件啱用 有冇第二啲牌子平啲

一出太陽會好熱 岩岩十月行完
保暖手套好重要

利申好怕凍

手套用邊隻好呀

smartwool d 野好唔好

好,但你要睇吓神山使唔使用手爬,如果要的話就要揀啲攀爬用保暖手套
利申:未去過神山

一定會用到手,我怕凍所以買左對厚用,最好買防水
衫我base layer 著c記,加件薄羽絨,外面防水外套
我行個次好好天所以唔太凍,落就凍好多

有冇link可以睇下
出年三月去神山
爬文睇到好似哩牛Arc'teryx Atom AR Hooded 幾啱
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

保暖手套好重要

利申好怕凍

手套用邊隻好呀

好,但你要睇吓神山使唔使用手爬,如果要的話就要揀啲攀爬用保暖手套

有冇link可以睇下

咩link
潮偉巴打
我二月會去長野滑雪
滑雪gear 我諗住去到借, 想買返D衫去到著, 應該買D乜野打底好呢?
我而家有件不死鳥Beta LT 喺度, 入面應該著乜會好D?
Fleece 定insulat jacket 好?
base layer有咩推介?
出年三月去神山
上到山頂好似得3,4度
但又驚行行下熱

保暖手套好重要

利申好怕凍

手套用邊隻好呀

有冇link可以睇下

咩link

C記係咩
防水外套係邊種

手套用邊隻好呀

有冇link可以睇下

咩link

C記係咩
防水外套係邊種

columbia omni heat同patagonia torrentshell jacket
Moosejaw 買左snow peak 綠色鈦杯,黎到變左銀色

搵CS講下

佢話退貨退款, 佢地會比 local ups shipping, 我用BNS 都唔知點退比佢

係香港寄EMS,叫做比較平

有冇link可以睇下

咩link

C記係咩
防水外套係邊種

columbia omni heat同patagonia torrentshell jacket

Thankssss
Diu,,用s字頭6日都未入到倉。有冇人都係咁

搵CS講下

係香港寄EMS,叫做比較平

銀色呢隻上網放左佢算啦,買過隻問佢有無discount
啱啱入左對bd z 鋁行山杖,有冇人用緊?好唔好用?

如果係sxxxbxx, 佢自動入倉自動出倉返香港,唔駛擔心太多
我試過等極都未入倉,跟住個status 就變空運中了

如果係sxxxbxx, 佢自動入倉自動出倉返香港,唔駛擔心太多

就係呢間,個cs冇人應
啱啱入左對bd z 鋁行山杖,有冇人用緊?好唔好用?

用緊,極滿意

就係呢間,個cs冇人應

個cs一時時,未幫襯個時問野就好快答,D貨到左倉又係無啦啦空運中問佢野就無人答

咁我想問係咪到香港先計重量?

就係呢間,個cs冇人應

個cs一時時,未幫襯個時問野就好快答,D貨到左倉又係無啦啦空運中問佢野就無人答

咁我想問係咪到香港先計重量?

件嘢賣方點包就係幾重,嚟到hk都係一樣,唔會有分別。

個別代運有拆盒服務但收費又會唔同。
用shipbao運今日已集運 應該呢幾日有得拎
仲諗緊nodin定squamish好
有無巴打俾下意見

幾耐先入倉?

幾耐先入倉?

未入倉個時報定資料 一入倉已經出倉
我件arcteryx beta SL帽內近頸位啲膠邊爆曬線,除咗原廠(晨早唔見咗張單),請問邊度可以整得番?
香港依家呢種天氣 baselayer + 件 Atom Lt hoody 會唔會唔夠暖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞