黑色星期五 戶外用品 買買買 [2]

993 回覆
19 Like 4 Dislike
cyber monday 有冇好野汁
cyber monday 有冇好野汁

唔見褸有減更多
backcountry原來冇tracking no
點搞

下? 我有喎 已經寄緊去集運倉
巴打我黎緊十二月中會去加拿大黃鎮睇極光(最凍但會借裝備)
之後會去toronto 滑雪
果邊最低會好似零下十幾二十度
我依家喺Seattle 八九度落雨著著通tee shirt 加兩件gap 褸覺得ok
但我諗緊現有裝備夠唔夠
我有一件monteall gortex 薄褸做最外層
一件羊毛衣
一件普通垃圾街邊羽絨褸
鞋有timberland
最內層有果啲黑色緊身運動長內衣同褲(Adidas 果類)
諗緊洗唔洗過件羽絨之類做中間 ,防水襪
odlo x warm做內層(但好貴窮學生 )
定買多件uniqlo heatech 算

唔該曬
Fleece有咩介紹?
一般香港十幾度香港著$600左右有冇咩推介?
columbia heat tech底衫有無平?
moosejaw 依家有無人買到?
兩張卡都decline
backcountry原來冇tracking no
點搞

下? 我有喎 已經寄緊去集運倉

有了而家
巴打我黎緊十二月中會去加拿大黃鎮睇極光(最凍但會借裝備)
之後會去toronto 滑雪
果邊最低會好似零下十幾二十度
我依家喺Seattle 八九度落雨著著通tee shirt 加兩件gap 褸覺得ok
但我諗緊現有裝備夠唔夠
我有一件monteall gortex 薄褸做最外層
一件羊毛衣
一件普通垃圾街邊羽絨褸
鞋有timberland
最內層有果啲黑色緊身運動長內衣同褲(Adidas 果類)
諗緊洗唔洗過件羽絨之類做中間 ,防水襪
odlo x warm做內層(但好貴窮學生 )
定買多件uniqlo heatech 算

唔該曬

我本身怕凍, 預怕冷既人著咩衫我跟據自己體質黎度我就識, 你8, 9度都著tee 既話, 我唔識點度, 呢度有幾個巴打都係唔怕冷, 佢地推測會準過我

M size都ok既

M size都ok既

通街都做緊呢個價啦

M size都ok既

通街都做緊呢個價啦

我諗諗下自己169買左都好似唔算特別抵
25% off就算

M size都ok既

通街都做緊呢個價啦

我諗諗下自己169買左都好似唔算特別抵
25% off就算

169咩色先,我之前見到橙色

M size都ok既

通街都做緊呢個價啦

所以我都諗緊而家買定係等到佢春夏減價
但係又想而家著
大家都討論上身...
有冇人推薦下身的保暖褲?
冬天旅行穿,約0度的環境。

利申:怕凍
大家都討論上身...
有冇人推薦下身的保暖褲?
冬天旅行穿,約0度的環境。

利申:怕凍

都係著兩條褲架啦
Btw你個名好令人懷念
同雙11個d on9節有咩分別
而家有咩網買到不死鳥

moosejaw 依家有無人買到?
兩張卡都decline

我用hsbc卡買到 但一張單幾件衫分開ship
買左件 Arc'teryx Atom LT Hooded 黑色細碼 但係買細左 有冇巴打接手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞