(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998年(11)

1001 回覆
146 Like 3 Dislike
明知大家都鐘意對方,點解啊志你唔同佢講:" 你去先,我處理完屋企事,我就過來匯合你。響long D 期間,大家響電話多啲分享音樂樂趣,支持對方!"
大鳩志,你覺得你情聖上身,做個瀟灑哥,佢就會乖乖哋去學音樂咩?

因為佢個年代有電話已經好把炮,打到長途都應該用盡方法
仲點keep段關係呢手足?
大鳩志呢個方法係最正確
兩三日先有文 今日無
早抖
分手要狠,離開不應再打搞愛人對不對
等佢返來睇三個戀。
春巴加油呀,仲要記住我地果班長期讀者嘅名,等n 年之後結局果陣,麻煩出返個thank you list.
等佢返來睇三個戀。
春巴加油呀,仲要記住我地果班長期讀者嘅名,等n 年之後結局果陣,麻煩出返個thank you list.

等佢返來睇三個戀。

年紀大,記性差
有啲成日留名推POST就記得,
thank you list唔知有無依一日呢?
我啲故成日爛尾,暫時得田中個故叫完成到
等佢返來睇三個戀。

年紀大,記性差

春巴 不如你講成皇志下條女係乜水俾我聽啦
我係時候改名啦
我要轉個化身共佢再蜜運

我以前是冠軍 怎會慣做後備愛人
等佢返來睇三個戀。

年紀大,記性差

你唔准唔記得我
等佢返來睇三個戀。

年紀大,記性差

我係時候改名啦
我要轉個化身共佢再蜜運

仲有邊佢個喔!

學姐 布甸 楊鳳瑤 宛琳珊 柯麗華
等佢返來睇三個戀。

年紀大,記性差

你唔准唔記得我

你咁改名法,叫你邊個名好啊
留名
今日同屋企出咗街食飯
晏咗返
打咗啲
聽日打多啲先出文

Chapter 85 愛你躲你

https://www.youtube.com/watch?v=K0_NgQ4xb8s
等佢返來睇三個戀。

年紀大,記性差

我係時候改名啦
我要轉個化身共佢再蜜運

仲有邊佢個喔!

宛琳珊死開啦 佢都有機
仲有學姐 佢痴線ga 咪玩自己啦
其他
等佢返來睇三個戀。

年紀大,記性差

我係時候改名啦
我要轉個化身共佢再蜜運

仲有邊佢個喔!

宛琳珊死開啦 佢都有機
仲有學姐 佢痴線ga 咪玩自己啦
其他

All in 布甸!!!
等佢返來睇三個戀。

年紀大,記性差

你唔准唔記得我

你咁改名法,叫你邊個名好啊

咁叫冧把算啦
今日同屋企出咗街食飯
晏咗返
打咗啲
聽日打多啲先出文

https://www.youtube.com/watch?v=K0_NgQ4xb8s

單睇標題已99.99%是布甸了🤪🤣
明知大家都鐘意對方,點解啊志你唔同佢講:" 你去先,我處理完屋企事,我就過來匯合你。響long D 期間,大家響電話多啲分享音樂樂趣,支持對方!"
大鳩志,你覺得你情聖上身,做個瀟灑哥,佢就會乖乖哋去學音樂咩?

大鳩志呢個方法係最正確

以前個年代long d即係生離咁濟

好難keep

加上大家後生

依家好愛好愛

過多一兩年就無了感覺

依家留番美麗的回憶畀大家仲好
文打緊 聽日先有
早抖

大鳩志呢個方法係最正確

以前個年代long d即係生離咁濟

好難keep

加上大家後生

依家好愛好愛

過多一兩年就無了感覺

依家留番美麗的回憶畀大家仲好

你有冇經歷過?
push
今日有嗎
今日有嗎

打緊

唔知係邊個避邊個呢

呂宅內,呂伯母在客廳裡來回踱步,呂世伯見狀,訝道:「媽咪,妳喺到做運動啊?」

呂伯母聞言卻步,一臉心焦的她問道:「爹地,你唔擔心嘅咩?成十二點喇!個女尋晚出咗去,到依家都未返嚟。」

呂世伯道:「怕咩喔!媽咪,香港好安全架!」

呂伯母道:「我唔係怕依樣啊!我係擔心個女做…錯事啊!」

呂世伯瞥了呂伯母一眼,道:「我信得過成皇志依個後生仔,佢識諗唔會亂嚟嘅!就算妳信唔過佢,都要信下個女喔嘛!」

呂伯母焦躁道:「唔係話信佢地唔過,之但係男女間嘅野,你同我都後生過,情到濃時,有啲野好難擔保,你記唔記得當年你帶我上大東山睇日出,最後我咪畀你…」

呂世伯聽到這裡神情有點尷尬,斷言道:「媽咪啊!啲細嘅喺到,依啲野唔好攞返出嚟講啦!」

Humphrey見慣父母在人前恩愛親暱的表現,經已見怪不怪,可是難得上來作客的管佳莉,無意聽見呂伯母後生時的浪漫情史,便不禁有點愕然。

憂心忡忡的呂伯母視線觸碰到管佳莉,不禁脫口問道:「管佳莉,聽講成皇志以前同妳拍過拖,你地拍拖嗰陣,佢有無對妳好狼死啊?」

管佳莉聞言窘困得滿臉通紅,激動道:「我地之前咩…都無做過架!」

母親這樣質詢自己女友,Humphrey亦感到異常尷尬,不滿地道:「媽咪,妳咁樣問,會令我地好難堪架!」

呂世伯唯恐呂靜宜遲遲未歸會讓呂伯母失控,他立時道:「媽咪,妳冷靜啲,我即刻去打畀個囡,睇下佢依家喺邊。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞