[I/A]刀劍神域 記憶碎片SAO Memory Defrag 入黎討論下!

985 回覆
3 Like 0 Dislike
d三星升到 70 lv唔升裝/技都係唔多夠 1-3層打, 浪費我d時間升d三星角, 三星角係隻game真係無咩存在價值
真係痴撚線
打到就死先385萬 但係第一名個個仲係386 課長

我上面第一名個仆街課長 亂打都高分過我

點解可以咁快就打完三隻

combo高同埋傷害高
好難講

好勁

我上面第一名個仆街課長 亂打都高分過我

點解可以咁快就打完三隻

combo高同埋傷害高
好難講

好勁

人外有人
唔少架仔都400萬
呢度有無人換帳
手頭上有
日服 公主莉法x2 公主結衣 公主西莉卡

國際服 OS娜 OS西莉卡 4星 莉茲 黑鬼 ALO桐人

有無人有公主亞斯娜有興趣換

公主亞勁咩?

利申有公主亞 OS亞

唔識自己補血真係唔抵玩...
活動銅章抽到4星 有無咁好運 雖然隻莉法唔勁
d三星升到 70 lv唔升裝/技都係唔多夠 1-3層打, 浪費我d時間升d三星角, 三星角係隻game真係無咩存在價值

用免費4星角 慢慢推
個公主抵唔抵抽

公主勁 亞同西好勁,因為有加連擊時間自回MP降攻防其實唔差
其他我無特別留意 呢2隻都係SS級

如果公主系列有 SS級

Os亞西桐 就 SSS了
個公主抵唔抵抽

如果公主系列有 SS級

因為有破防,克屬 最主要係因為有3秒廷combo
得UW OS 同公主系統有
個公主抵唔抵抽

如果公主系列有 SS級

因為有破防,克屬 最主要係因為有3秒廷combo
得UW OS 同公主系

個公主抵唔抵抽

如果公主系列有 SS級

公主亞主要係破防值SS, 你得佢一隻勁根本發揮唔晒佢全部,
但當你其他兩隻輸出都高個時公主亞價值就相對高好多,
所以無咩強角既玩家都係唔好抽公主系列啦
個公主抵唔抵抽

如果公主系列有 SS級

佢破防好勁?不過個樣就真係特別靚
我打協力成日見佢招ss3,打空氣,所以冇抽
個公主抵唔抵抽

如果公主系列有 SS級

可以咁講 因為無乜角識破攻防
個公主抵唔抵抽

如果公主系列有 SS級

我覺得打王有用, 你本來大力個d角色秒王更加快, 特別係打排名同埋新活動一百層, 到後面死神110lv 120lv攻擊範圍好大又好痛, 你有扣防會易打d

利申 無抽
睇完兩位巴打既分析宜家好後悔
得三隻四星,升曬80都打唔到今次個活動
好滾動
終於抽到OS桐

因為今次活動好似係for老手玩
好似係
好滾動
終於抽到OS桐

恭喜晒
好滾動
終於抽到OS桐

恭喜晒

恭喜,os有回血真係好勁

因為今次活動好似係for老手玩
好似係

巴打唔怕la,我打完第一round已經收皮

唔洗後悔, 你多一隻兩隻4星都唔會改變到結果, 我得5隻4星都係打唔過40/f, 40/f要10隻 4星先會好打少少
好滾動
終於抽到OS桐

恭喜晒

恭喜,os有回血真係好勁

之前1500石倒左落海

宜家750石 先中os桐 詩乃 莉茲
依度有無人有研究開邊隻三星角好用d? 除左法師補血之外升邊隻可以頂到 21/f - 40/f 中間d怪?
依度有無人有研究開邊隻三星角好用d? 除左法師補血之外升邊隻可以頂到 21/f - 40/f 中間d怪?

3石角我諗得法莉法有用 補血
我卡左係60層

3石角我諗得法莉法有用 補血
我卡左係60層

法莉法有無得抽? 我無 我諗住升隻三星Mace user黎用, 如果升完先發現先爆都係唔夠打就好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞